Familya 8. bölüm fragmanında Toprak kulüp başkanı mı oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Familya 8. bölüm fragmanında Toprak kulüp başkanı mı oluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 14:57

Familya 8. bölüm fragmanında Toprak gaza geliyor. Fox TV ekranlarında farklı konusu ile dikkatleri üzerine çeken Familya, 8. bölüm fragmanı sonrası izleyenlere güzel dakikalar yaşatacağının sinyalini verdi. Yaşar'ın gaz verdiği Toprak, kulübü tekrardan harekete geçirmek için işe koyulur. Kulübün içerisinde bir sistem oturtmak için harekete geçen ve oyuncu arayışlarına başlayan Toprak başarılı olabilecek midir? Familya 8. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Haberin Devamı

Familya 8. bölüm fragmanında Hare artık bazı kararlar alma niyetindedir. Fox TV ekranlarındaki ikinci ayını tamamlamaya hazırlanan yayınlanan Familya, 8. bölüm fragmanı ile ekranlarda olacak. Merakla beklenen yeni bölüm öncesi yayınlanan son fragman ile bazı gerçekler ortaya çıkıyor. Her şeyini vermeye hazır olduğu Ezgi'ye daha yakın olmak isteyen Toprak, elinden gelenin fazlasını yapmak için çabalamaktadır. Hare ise Ateş'ten etkilenmiş ve buna yönelik kararlar almak istemiştir. İşte tüm bunların yaşanacağı Familya 8. bölüm fragmanı ve detayları

FAMİLYA 8. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Beyoğlu hanesini mikser gibi karıştıran Bulut kolayca pes etmemekte kararlıdır. Ezgi'nin babasının sözleriyle derin bir açmaza düşen Toprak'a umut ışığını yakan Yaşar olur. Hava ise üniversite sınavına girmek için çalışmalara koyulur. Familya hayallerinin peşinde ilerlerken, Yaşar yüreğine gömdüğü duyguları gün ışığına çıkarmaya karar verir.

Haberin Devamı

Ateş'le yaşadıklarından fazlasıyla etkilenen Hare, her şeyi kökünden değiştirecek bir karar alır. Bulut Casim'in oyununu sürdürürken, hiç beklenmedik biri sayesinde önemli bir koz kazanır. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, içine düşecekleri tehlikenin büyüklüğünden habersizdir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 22.15'te FOX'ta.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Casim'in planını son anda suya düşüren çocuklarıyla gururlanan Yaşar, onları mutlu etmek için kolları sıvar. Kalan zamanında ailesine güzel anılar bırakmak isterken, Beyoğlu hanesine gelen bir yabancı herkeste şok etkisi yaratır. Yangının yankıları sürerken, Vedat ve Casim'in soruları Ezgi'yi köşeye sıkıştırır. Familyaya sızan yabancı ortalığı karıştırırken, Yaşar hastalığı konusunda yeni bir yol ayrımına gelir. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, ikili kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur. Beyoğlu cephesinde kahkaha ve hüznün dansı sürerken, Hare ve Ateş arasında yaşanacak gelişme tüm dengeleri değiştirecektir. .

BAKMADAN GEÇME!