Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey 11. son bölümde Koray öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Evlilik Hakkında Her Şey 11. son bölümde Koray öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2021 03:19

Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merak konusu oldu. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı gibi oyuncuların yer aldığı salı akşamları izleyici karşısına çıkan Evlilik Hakkında Her Şey'in 30 Kasım tarihli 11. son bölümünde Yalın ve Güneş'in evlilik tarihi almaları dikkat çekti. Koray'ın Melisa tarafından öldürülüp öldürülmediği ise merak uyandırdı. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümde yaşananlar ve yeni bölümle ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Evlilik Hakkında Her Şey 11. son bölüm tek parça yayınlandı. Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey'in bu haftaki bölümünde Neyran ve Koray hazırladıkları protokolü Melisa’ya imzalatmak için tekrar Arsen Cevher Hukuk’a gelirken büyük sürprizle karşılaştı. Kendisine saldıran Koray'ı Melisa'nın öldürdüğünü söylemesi bu haftaya damga vurdu. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Evlilik Hakkında Her Şey son bölümde neler oldu?

Yalın ve Güneş evlilik tarihi almalarının ardından ailelerini tekrar bir araya getirmeye karar verirler. Nişan töreninden sonra ilk kez bir araya gelecek olan iki aile için bu akşam yemeği beklenmedik gelişmelere sebep olur. Neyran ve Koray hazırladıkları protokolü Melisa’ya imzalatmak için tekrar Arsen Cevher Hukuk’a gelirler. Fakat bu sefer kötü bir sürprizle karşılaşma sırası onlardadır…

Haberin Devamı

Evlilik Hakkında Her Şey 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!