Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Hızır'dan önemli işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Hızırdan önemli işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2018 21:35

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında cezasını çekmeye devam eden Ömer'in yanına giden Meryem, oğluna nasihatda bulunumuştur. Ömer'in ise bundan ders çıkarmak yerine vereceği cevaplar vardır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanında bir diğer dikkat çeken konu ise Hızır ile Ünal'ın işbirliği olacaktır. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde ekrana gelecek olan olaylar ve fragman bilgileri

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. yeni bölüm fragmanında oğlunun hapiste olmasına katlanamayan Meryem, hapishane ziyaretinde çok önemli vurgulamalar yapmıştır. Ömer ise annesinin bu sözleri karşısında boş durmayıp tok cevaplar vermiştir. Diğer taraftan Ünal'ın masayla ilgili önemli planları bulunmaktadır. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölümünde; Meryem, endişelendiği oğlu için hapishaneye, görüşe gitmiştir. Görüş esnasında oğlu Ömer'e,'Burada ağa bile olsan neticede özgür değilsin' ifadesinde bulunmuştur.

Bu ifade karşılığında Ömer'in cevabı ise net olacaktır. Ömer, annesi Meryem'e,'Burada önemli olan mahkum olmak değil, önemli olan kendini bilmek, yolunu bilmek' cevabını vermiştir.

Haberin Devamı

Hızır, Ünal ile aynı platformda buluşmuş ve işbirliğine hazır olduğunu belirtmiştir. Ünal'ın planı ise masayı uyuşturucu masası haline getirmektir. Hakkı, bu şekilde Ekrem'in kuklası olduğunu kanıtlayacaktır.

Diğer taraftan masadakiler ise ortaya çıktıklarında Hızır'ı öldürmenin planını kurmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!