Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ömer'den büyük sözler

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ömerden büyük sözler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 11:31

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Ömer'in ziyarete giden Meryem, 'Burada ağa bile olsan özgür değilsin' diyerek oğluna önemli bir uyarıda bulunmuştur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. yeni bölüm fragmanında Ömer'in cevabı ise 'Burada önemli olan özgür yada mahkum olmak değil, önemli olan kendini bilmek' cevabını vermiştir. İşte, tüm bunların ekrana geldiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla beklenirken, son bölümde yaşananlar büyük şaşkınlık yarattı. Dizinin final sahnesinde Davut ve Hızır Ali büyük sürpriz yaparak ortaya çıktılar. Durumu hep birlikte Çakırbeyli Ailesi büyük şok yaşadı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar

Dizinin son bölümünde Hızır ve Pudra Hakkı arasında yaşanan savaş artarak devam ederken, masanın diğer üyeleri de Pudra Hakkı'ya cephe almaya başladı. Bunun ardından büyük sürpriz Ekrem tarafından ortaya çıktı. Hakkı'nın, Ekrem'in adamı olduğu ortaya çıktı. Tüm bunlar yaşanırken, Hızır, Ünal'ı öldürmek için Alparslan ve Fahri ile Ünal'ın evine gittiklerinde büyük bir şokla karşılaştılar. Davut, Ünal ve Hızır Ali'yi karşılarında gören Hızır ve Alparslan büyük bir kızgınlık ve şokla neye uğradıklarını şaşırdılar.

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölüm fragmanının bugün yayınlanması beklenirken, son zamanlarda dizinin fragmanı pazar günleri de yayınlanabiliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Pudra Hakkı masadan istediklerini alabilmek adına giriştiği mücadelesine üyelerin zaafları üzerine giderek devam etmektedir. Tipi'den başlayarak uygulamaya geçirdiği planları masadakilerle sınırlı kalmayacak, Ceylan'a kadar uzanacaktır. Kimsesiz Yaşar'a göre uzlaşma vakti geçmiş harekete geçme vakti gelmiştir. Çakırbeyliler dört bir koldan saldırıya geçerek Hakkı'yı köşeye sıkıştırma peşine düşerler. Hızır'ın gözleri önünde Ömer'e yapılanın da bir karşılığı olacaktır elbet.

Ömer'in görüş esnasında başına gelenlere tanık olan Meryem, oğlunun daha fazla orada kalmasını istemez. Konumu itibariyle bunu sağlayabilecek tek kişi olan Ceylan'dan gelebilecek yardımı beklemekten başka çare yoktur. Bekleyişte olan Çakırbeyli hanesinin sakinliğini bozacak gelişmeler yaşanması ise an meselesidir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!