Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 11:35

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Son bölümün ardından yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak sorusu merakla cevap bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır ve Gülmezler arasındaki artarak devam etti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde başka neler yaşandı işte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde meydana gelen olaylar büyük ilgi ile takip edildi. Dizinin son bölümünde Hızır ve Gülmezler arasındaki savaş devam ederken, İlyas gerçekleştirdiği operasyon ile Gülmezlerin en büyük abisini rehin aldı. Dizinin son bölümlerinde ise özellikle sosyal medyada çok paylaşılan bir sahne yer aldı. Hızır Gülmezler'in en büyük abileri Hızır Çakırbeyli tarafından öldürüldü ve helikopter ile babasının bulunduğu çiftliğe attı.

Bunların geridönüşünde yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kızının isteğini kıramayan ve arkadaşını ziyaret etmesi için hastaneye götüren Meryem, hiç ummadığı biri ile karşılıyor. Enver hastane bahçesinde Meryem'in arabasının yanına giderek onunla göz göze geliyor. Yeni bölüm fragmanında merakla beklenen bir diğer konu da bu olay..

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümlerde neler yaşandı?

Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur.

Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur. Son zamanlarda evde artan gergin haller, küslükler henüz nihayete ermemişken, Civciv ve Ayşen'in olayı herkesi darmaduman eder. Ceylan her seferinde yeni bir bahane bularak ailesiyle Hızır arasında mekik dokumaktadır. Meryem ise tepkisini göstermekte geç kalmayacaktır.

Evde bunlar yaşanırken Gülmezlerin bahsettiği yedinci gün gelip çatmıştır. İlyas'ın haklı endişesi yaşanacak felaketi önlemeye yetmez. Ardı sıra gelen tehditlerden yine en masumlar nasibini alır. Özkan'ın yeğeni Taner'le birlikte kurduğu oyun da tıkır tıkır işlemektedir. Ünal bu evrede Hızır'la arası açık olan devlete daha yakın durmak isteyecektir.

Hızır Çakırbeyli’nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiştir.

Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen kaos ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazanır. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiş, çember daralmıştır. Yeni belanın adı ise Gülmezler çetesidir. Kadın, çocuk diye ayrım gözetmeksizin savrulan tehditler yaşanacak kötü günlerin habercisidir adeta. Gülmezlerin tüm masa üyelerinden haraç istemesiyle ortam iyiden iyiye gerilir. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe etmesi gereken bir döneme girilmiştir artık. Bu süreçte Hızır'ın devletle olan ilişkisini nasıl düzelteceği de en büyük merak konusudur…Gerginlikler Çakırbeyli hanesinde de devam eder. Hayriye Ana'nın attığı tokadın izi Hızır'ın yüreğinden kolay kolay silinmez. Handan ile Ceylan'ın öfkesi, ailesini bir arada tutmaya çalışan Meryem'in önünde bir duvar gibidir. Ayşen'in öğrendiği gerçekler ise herkesi derinden sarsacak bir olaya neden olacaktır...

BAKMADAN GEÇME!