Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 08:37

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu haftaki yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son olarak 9 Ocak'ta izleyici karşısına çıkmış, final sahnesi nefesleri kesmişti. Peki ekran macerasına ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile ekranlara gelmedi. Her hafta salı günleri Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 88. yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ile dikkatleri üzerine toplamış ve bunun akabinde salı akşamı ise ekranlara gelmemişti. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman hangi gün ekrana gelecek? İşte, dizinin yeni bölüm fragmanını merak edenler için detaylı bilgiler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölümü ile salı akşamı ekranlara gelmedi. Dizinin sıkı takipçilerinin merakına neden olan bu durum, yayın akışında netlik kazandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile ekrana gelmemesinin ardından yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu gündem konusu oldu.

FRAGMAN DA HENÜZ YAYINLANMADI

Haberin Devamı

Dizinin her pazar akşamı yayınlanan yeni bölüm fragmanı, bu hafta yayınlanmaması ile izleyicilerin dikkatini çekmişti. Fragmanının ekrana gelmemesiyle birlikte dizinin akıbetini sorgulayan bazı seyirciler, yayın akışını kontrol ederek Türkiye Kupası mücadelesinin dizinin saatinde yer aldığını öğrendi. Fragmanın yakın zamanda yayıncı kuruluş tarafından erişime açılması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin her pazar akşamı yayınlanan yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmadı ve diziseverler dizi hakkında araştırmalara başladı. Her hafta salı akşamı sevenleriyle buluşan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Televizyonlarını açan izleyiciler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanacağı saatte, İstanbulspor-Fenerbahçe maçıyla karşılaştılar. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanmamasıyla ilgili kanal tarafından bir açıklama yapılmadı fakat dizinin yeni bölümü muhtemelen İstanbulspor-Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı sebebiyle haftaya ertelendi.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!