Yeni bölümü merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yeni bölümü merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 13:36

Son bölümünde oldukça heyecanlı anların yaşandığı Eşkiya Hükümdar Olmaz dizisinde neler oldu? Ünal geçtiğimiz bölüm sonunda ve yeni bölüm fragmanında öldü imajı ile karşımıza çıkmış fakat sonrasında ölmediği ortaya çıkmıştı. Şimdi izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyorlar.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. son bölümde izleyenler adeta nefeslerini tuttu. Dizinin son bölümünde öldüğü sanılan Ünal ortaya çıktı. Şimdi izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını arıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı son zamanlarda dizinin yayınlanmasına bir gün kala ekranlara geliyor.. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanı yayınlanır, yayınlanmaz haberimizde olacak..

EŞKIYA DÜNNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Alparslan sağ gösterip sol vurmuş hiç beklenmedik bir anda Ünal Kaplan'a sıkmıştır. Avni'nin ölmesine kesin gözüyle bakan masa üyeleri şok olur. Alparslan'nın Ünal'ın ölümüyle ilgili CIA ile uzlaşmış olmasına anlam veremezler. Bu durum son ana kadar Avni'nin öldürüleceğini düşündüğünden pusuda bekleyen Serkan'ı keyiflendirir. Düşman tarafta her şey yolunda gidiyor gibidir.

İkinci bir kötü sürpriz ise masanın üç kurucusundan biri olan ve öldü sanılan Avni'nin ağabeyi Rüstem'in yaşadığının ortaya çıkmasıdır. Masadaki yerini geri alması için önünde tek bir engel vardır, o da Suzi!

Yaşanan olaylarda kilit bir noktada yer alan Suzi geri döner. CIA için şimdi sıra ondadır. Ünal Kaplan ve Çakırbeylilere olan bağlılığı yüzünden şahsi hareket eden Suzi, şirketiyle ters düşebilecek noktaya gelmiştir. Bu yüzden ölümü istenmektedir.

Suzi'nin korumacı tavrı İlyas'a olan ilgisinin her geçen gün artmasından da kaynaklanır. Bunca tehlikenin arasında İlyas ile bu denli yakınlaşmakla en büyük riski alıyordur aslında. İkili nihayet baş başa kalma fırsatı bulur fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir.

İstihbarattan Serkan, Çakırbeylilerin etrafındaki çemberi hızla daraltmaktadır. Avni ve Mert'ten sonra İlker'i de kendi safına çeker. Bir yandan yeğeni diğer yandan içerideki hainlerle uğraşmak zorunda kalan Hızır'ın pes etmesine ramak kalmıştır.

BAKMADAN GEÇME!