Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle adeta nefes kesti.. 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle adeta nefes kesti.. 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 23:01

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler damga vuran dakikalara şahitlik etti. Son bölümde Hızır Çakırbeyli CIA'e kafa tutmasının bedelini ağır ödedi. Tutuldukları yerde yapılan eziyetler karşısında güçlü durmaları çok zor oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam yayınlanan son bölümünde heyecan kaldığı yerden devam etti. CIA tarafından tutsak edilen Hızır ve oğlu, son bölümde bazı oyunlara alet edilemeye çalışıldı. Aksiyonun sürekli olarak artışa geçtiği dizinin son bölümünde ortalık fena halde karıştı. İzleyiciler adeta dizinin yayınlanan son bölümünü soluksuz takip ettiler. Masaya oturmak isteyen Ercüment herkesin oyunu istedi. İlyas ise böyle bir pazarlığa asla yanaşmayacağını belirtti. Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümde Hızır ve oğlu Hızır Ali, işkenceye uğruyor. Bu anlarda Hızır'ın söyledikleri ise dikkat çekiyor. Dizinin son bölümünde Hızır ve oğlu TIR'larla pusuya düşmüş ve kaçırılmışlardı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölümünde meydana gelen olay ve fragmanda ekranlara gelenler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ekranlar geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise dehşet veren anlar yaşanıyor.. Hızır "Vatanına ve milletine ihanetten daha büyük bir acı yoktur..."

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hızır Çakırbeyli CIA'e kafa tutmasının bedelini ağır öder. Tutuldukları yerde yapılan eziyetler karşısında güçlü durmaları çok zor olacaktır. Çakırbeylilerin ortadan kaybolmasının nedeni kısa sürede anlaşılır. Ünal Kaplan, Hızır'ın kaybının zayıflığına yol açacağını bildiğinden her türlü pazarlığa hazırdır.

Masaya oturmak isteyen Ercüment herkesin oyunu istemektedir. İlyas ise böyle bir pazarlığa asla yanaşmaz. Abisinin bu şartlar karşısında gerekirse oğlunun ölümüne göz yumacağını bilir.
Masa üyeleri de Hızır'ın uzlaşmaktansa ölmeyi isteyeceğini bildiği halde Ercüment'in isteklerine boyun eğer. Diğer yandan yeğeni CIA'in elinde olan Davut operasyon için harekete geçer. Ünal'la birlikte hareket eden Suzi de olanlar karşısında gücünü gösterecektir.

Haberin Devamı

Meryem ve Ceylan aynı acının etrafında bir araya gelirler. Meryem olanları ev ahalisinden saklamak istese de Hayriye Ana bir şeylerin ters gittiğini hemen anlar. Ailesinin başına gelenler yüzünden artık gücü kalmamıştır. Yine de metaneti elden bırakmaz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.Bölümde neler yaşanmıştı?

Hızır, Ünal Kaplan yerine Özer’i yok ederek CIA ile alenen savaş başlatmıştır.

Hızır, Ünal Kaplan yerine Özer'i yok ederek CIA ile alenen savaş başlatmıştır. Özer'in ölümü tahmin edildiği gibi masaya huzur getirmez. Arkasında bıraktığı ortağı Ercüment, kendine yapılan yanlışı kolay kolay kabul etmeye niyeti olmayan CIA'in yeni silahı olacaktır. Bu sürpriz gelişme, zamanla toparlanmaya başlayan masanın, iyiye giden ticareti için bir tehdittir. Hızır'ın gözünü korkutmak ise öyle kolay olmayacaktır. Lider olarak masaya kurulan tuzaklara karşılık vermekte geç kalmaz. Huzur kaçırmak isteyenlere inat birlik beraberlik mesajı vermek adına organize ettikleri gecede adeta düşman çatlatacaklardır. Esra'nın yaptığı yanlışı bir türlü hazmedemeyen İlyas depresyondadır. Evine gitmemesi ve her gün yaşadıklarını unutmak adına kendini dağıtması Çakırbeyli ailesini bunaltır. Her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de Esra'yı hala sevmektedir. Handan ve Ceylan'ın yanına sığınan Esra da ne yapacağını bilmez haldedir. Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem'e düşer. Sonunda ikna olan Esra'yı evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!