Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam neden yayınlanmadı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam neden yayınlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 19:28

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam ekranlara gelmeyince dizinin hayranları bu durumu şaşkınlıkla karşıladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 54. bölüm fragmanı da geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Dizinin son bölümünde yaşananların ardından meraklı bekleyişini sürdüren takipçilerin gözü yeni bölüm fragmanında. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanması gereken 54. bölümüyle diziseverler tarafından merak edildi. Ekranların başladığı günden itibaren soluksuz takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanmadı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı da ekranlarda yer almamıştı. Dizinin kanal tarafından yayın akışından çıkartılması izleyiciler tarafından oldukça üzüntüyle karşılandı. İzleyiciler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yayınlanmadı? aramalarına oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Peki, yeni bölüm bu hafta neden yok?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta da yayınlanmıyor. Yılbaşı arasının ardından bir çok dizi yeni bölümleri ile ekrana gelmemişti. Fakat bu hafta yayınlanması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekranlara gelmiyor. ATV kanalının yayın akışında dizinin yerine başka bir program yer alıyor. Yapımcılardan konu hakkında her hangibir açıklama gelmezken, dizinin bu akşam da yayınlanmayacağı belli oldu. Geçtiğimiz hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlanmamıştı.

Haberin Devamı

Yeni bölümün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümlerinde neler yaşandı?

Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir.

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

Haberin Devamı

51. bölümde olaylar hareketlenmişti.. Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur... Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. ?Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.

BAKMADAN GEÇME!