Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı.. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı.. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2019 08:43

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı.. 140. bölüm fragmanında diziye yeni katılan oyuncuların da kimliği ortaya çıkmış oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm fragmanında başka hangi detaylar var? Dizinin izleyicilerinin merak ettiği bir diğer soru da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor sorusunun cevabı.. İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonda ekranlara geleceği ilk görüntüler dün akşam yayınlandı. Dizinin fragmanında dikkat çeken isimler var. İzleyiciler EDHO ne zaman sorusunun cevabını internette ararken, dün yayınlanan fragman ile dizinin takipçilerinin merakı biraz olsun dinmiş oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5. sezonu ne zaman başlayacak sorusu cevap ararken, dizinin yeni sezonu için yayınlanan fragmanda dikkat çeken değişiklikler var. Özellikle oyuncu kadrosunda yeni isimlerin eklendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni sezon oldukça hareketli sahnelerle dolu.. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında Burak Sergen, Naz Elmas ve Selda Alkor'un kadroda olması en dikkat çeken gelişmelerin arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonda Çakırbeyli'lerin artık daha güçlü bir düşmanı olduğu görülüyor. Dizinin başlayacağı tarih henüz duyurulmazken, fragmanın sonunda çok yakında ibaresi bulunuyor.

BURAK SERGEN KİMDİR?

Burak Reis Sergen (d. 9 Şubat 1961, Ankara), oyuncu. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet tiyatrolarındaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da, yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

SELDA ALKOR KİMDİR?

Selda Alkor, 1943 yılında Konya' da doğdu. Kız Enstitüsünden mezun olduktan sonra sinemaya 1965 Ses Dergisinin açtığı yarışmada birinci olarak başladı. İlk olarak Cumartesi Senin Pazar Benim filmindeki rolü ile başlayan oyuncu, 100 e yakın filmde başrolde oynamıştır. Son yıllarda Asmalı Konak dizisinde Sümbül Karadağ, Çemberimde Gül Oya dizisinde Yurdanur Parmaklıklar ardında (Nur Kurteşi) karakterleri ile karşımıza çıkmıştır. Ayrıca 2010 yılında vizyona giren Mahpeyker: Kösem Sultan filminde Kösem Sultan rolünde oynamıştır.

Haberin Devamı

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas16 Haziran 1983, İstanbul doğumlu, Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Açelya Elmas'ın kardeşidir. Naz Elmas, 16 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu. Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır.

BAKMADAN GEÇME!