Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Fragman paylaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak Fragman paylaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2022 23:03

Kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı "Erşan Kuneri" dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Cem Yılmaz'ın yeni projesi "Erşan Kuneri" yayın için artık gün sayıyor. 8 bölümlük dizi kısa zaman içinde dijital platformda yayınlanacak. İşte, Erşan Kuneri hakkında merak edilenler...

GORA ve Arif V 216 takipçilerinin sevdiği karakterlerden Erşan Kuneri, Netflix'te izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Erotik film yapımcısı ve yönetmeni olarak Erşan Kuneri, filmlerde çok fazla sahnesi olmamasına rağmen geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

ERŞAN KUNERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix dizilerinden olan bir durum komedisi dizisi Erşan Kuneri 13 Mayıs 2022 tarihinde izleyicisyle buluşacak.

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri; GORA, Arif V 216 ve Erşan Kuneri gibi yapımlarda Cem Yılmaz tarafından canlandırılmış kurgusal bir karakterdir. Erşan Kuneri, Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri Film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alınacak.

BAKMADAN GEÇME!