Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 13:28

Kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı "Erşan Kuneri" dizisinin ikinci sezonu merak konusu oldu. Peki, Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman?

Haberin Devamı

Cem Yılmaz'ın yeni projesi "Erşan Kuneri" izleyici ile buluştu. 8 bölümlük dizinin yeni sezonu da şimdiden sorgulanıyor. GORA ve Arif V 216 takipçilerinin sevdiği karakterlerden Erşan Kuneri, Netflix'te izleyicisiyle buluştu. Erotik film yapımcısı ve yönetmeni olarak Erşan Kuneri, filmlerde çok fazla sahnesi olmamasına rağmen geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON NE ZAMAN?

İlk sezonu yayınlanan Erşan Kuneri'nin 2.sezonu hakkında Cem Yılmaz'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri; GORA, Arif V 216 ve Erşan Kuneri gibi yapımlarda Cem Yılmaz tarafından canlandırılmış kurgusal bir karakterdir. Erşan Kuneri, Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri Film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!