Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'da yer alacak mı? Ertuğrul Bey dönecek mi? Paylaşımı heyecanlandırdı

Güncelleme Tarihi:

Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osmanda yer alacak mı Ertuğrul Bey dönecek mi Paylaşımı heyecanlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2020 02:00

Diriliş Osman dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hayranlarını heyecanlandırdı. Diriliş Osman 'ın devamı niteliğinde ekranlara gelen Kuruluş Osman'da Ertuğrul Bey'in ismi sık sık geçerken, diziye dönmesi dört gözle beklenen Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'u izlediği anları Instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun paylaşımı akıllara, Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'da yer alacak mı? Ertuğrul Bey dönecek mi? sorusunu getirdi.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarının kafasını karıştırdı. Uzun sezon Ertuğrul Bey karakterine hayat veren ünlü oyuncu karantina günlerinde Diriliş Ertuğrul'u izlediği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Başarılı oyuncunun paylaşımına binlerce yorum yaptı. Peki, Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman dizisi ile ekranlara geri dönecek mi? İşte, ayrıntılar...

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KURULUŞ OSMAN DİZİSİNE GERİ DÖNECEK Mİ?

Fox TV ekranlarında rol aldığı Kurşun dizisindeki karakteriyle son olarak rol alan Engin Altan Düzyatan, yeniden sakal bırakmaya başlamış ve bu durum dolayısıyla Diriliş Ertuğrul hayranları "Ertuğrul Bey dönecek mi?" sorusunun yanıtını merak etmişti. Ünlü oyuncunun son yaptığı paylaşım da dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak daha önce "Kuruluş Osman'a geri dönecek mi?" sorusuna yanıt veren Düzyatan şunları söylemişti;

Haberin Devamı

"Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum"

Burak Özçivit ile ilgili de yorum yapan Düzyatan, "Sevdiğimiz arkadaşlarımız, ne kadar güzel bizim yarattığımız bir işi devam ettiriyorlar, bunlar iki farklı iş, ben çok severek izliyorum. Hayırlısı olsun" şeklinde konuşmuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!