Elkızı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Elkızı son bölüme Ezo'ya kurulan oyun damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Elkızı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Elkızı son bölüme Ezoya kurulan oyun damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2021 03:14

Elkızı 3. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı. Yayın hayatına yeni başlayan Elkızı'nın 30 Ekim tarihli 2.son bölümünde Konakta çıkan yangının soruşturmasında suçlanan Ezo'nun yakalanması dikkat çekti. Harun ve annesinin Ezo'ya evlilik planı yaptığı son bölüme, cinayet itirafı damga vurdu. Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin yeni bölüm fragmanı seyirci karşısına çıktı. İşte, Elkızı 3. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Elkızı yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Fox TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Elkızı'nın 30 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde Ezo'nun Harun'ların evinde kalması çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Ezo'nun işyeri devralarak şirketin başına Harun'un geçtiğini söylemesi şimdiden merak uyandırdı.

ELKIZI 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

ELKIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konakta çıkan yangının soruşturması sürerken Ezo, içindeki vicdan mahkemesinde kendisini aklayamıyordur. Resul’ün değil, annesinin kızıdır o ve yaptıklarının bedelini ödemeye hazırdır. Babaannesi Cavidan onu da kaybetmemek için çırpınırken Harun ve Nermin işe koyulup Ezo’yu kendi taraflarına çekmeye başlarlar.

Haberin Devamı

Ali, tüm bu olup bitenlerden çok rahatsızdır ve Ezo’ya olan aşkının aslında ne kadar büyük olduğunu kendisi de ilk defa fark eder. Artık savaşacağı birisi vardır Ali’nin. Harun!

Herkes kendi planı doğrultusunda yol alırken, son sözü söyleyecek tek kişi Ezo’dur. Ya suçunu itiraf edecek ya da kendini affedip bugüne kadar ona zindan ettikleri hayatı ilk defa yaşamaya başlayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!