Elimi Bırakma'nın 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Elimi Bırakmanın 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı  Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2019 19:01

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Elimi Bırakma, bu hafta 37. bölümüyle kranlara geldi. Elimi Bırakma'nın yeni bölümüne Cenk, Azra'nın arasındaki büyük tartışma damga vurdu. Peki, Elimi Bırakma'nın 37. bölümünde neler yaşandı? Dizinin 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 21 Nisan akşamı ekranlara geldi.. Bu hafta 37. bölümüyle izleyici ile buluşan dizi, oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Peki Elimi Bırakma'nın 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Elimi Bırakma'nın 37. bölüme dair kısa bir özet...

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize en kısa sürede eklenecektir. 

Pazar akşamları ekranlara gelen Elimi Bırakma'nın 21 Nisan'da yayınlanacak yeni bölümünde şunlar oldu;

Cenk, Azra’nın kendisinden habersiz buluşmaya gitmesiyle deliye döner ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır.

Diğer taraftan, Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür. Feride durumun Cenk’e bir an önce açıklanması gerektiğini savunurken, Serap ise doğru zamanı beklemekten yanadır. Fakat Arda sayesinde o doğru zaman hiçbir zaman gelmez ve Cenk’le Kadir arasında büyük bir kavga çıkar. Cenk Kadir’i kendisinden intikam almak için Melis’e yaklaşmakla suçlar.

Haberin Devamı

Azra’nın babasının katilini bulmakla ilgili ümitleri iyiden iyiye tükenmiştir. Fakat Faruk’un Cansu’ya verdiği kitabı görünce gözlerine inanamaz. Araları bozuk olsa da Cenk’i arayıp kitaptan bahseder. Azra ve Cenk kitabın gizemini birlikte çözebilecekler midir?

 

BAKMADAN GEÇME!