Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Cenk'in hastalığı ne?

Güncelleme Tarihi:

Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Cenkin hastalığı ne
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2019 21:36

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 17 Şubat tarihli bölüme dair ipuçları veren fragmanda Cenk'in fenalaşma görüntüleri merak uyandırdı. Yeni bölümde Cenk’in ikendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerekecek. Peki, Cenk nasıl bir karar verecek? İşte, Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı ve kısa bir özet.

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Elimi Bırakma, bu hafta 29. bölümüyle yayında olacak. Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde, kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkacak. Öte yandan diziseverlere ipucu vermesi açısından, yeni bölümden iki fragman izleyicilerle paylaşıldı. Peki, Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde başka neler olacak? Fragmanlarda neler var?

Pazar akşamları ekranlara gelen Elimi Bırakma'nın 17 Şubat'ta yayınlanacak yeni bölümünde; Kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Cenk’in doktoru Defne, hastalığın ciddiyeti hakkında onu uyarır ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler. Cenk’in ise bu esnada önceliklerine karar vermesi, kendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Cenk ne karar verecektir?

Haberin Devamı

Öte yandan, Sumru’nun elindeki şirket hisselerinin asıl sahibinin Serap olduğunu Cenk’ten saklamak giderek güçleşmeye başlamıştır. Feride Serap’tan, Cenk’e gerçekleri anlatmasını ister. Serap’ın önemli bir karar vermesi gerekmektedir. Serap, gerçekleri Cenk’e anlatacak mıdır?

BAKMADAN GEÇME!