Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı: Her şeyden vazgeçerim

Güncelleme Tarihi:

Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı: Her şeyden vazgeçerim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 10:39

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Cenk ve Azra’nın romantik dakikalarıyla başlayan Elimi Bırakma 19. bölüm fragmanı ardından soru işaretleri arttı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı ve son gelişmelerin kısa bir özeti

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisi 25 Kasım Pazar günü 18. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Elimi Bırakma son bölümünde Azra uzun süredir yaşadığı olumsuzluklara karşı dayanamadı ve şaşırtıcı bir karar aldı. Azra’nın konağı terk ettiği haberi finale damga vurdu. Azra ve Cenk’in akıbetini merak eden izleyiciler için ilk tüyolar yeni fragmanla geldi. İşte, Elimi Bırakma yeni bölümünden ilk görüntüler...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azra’nın yanlış anlaşılma sonucu Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkımın başlangıcı olur. Cansu’nun oyunları Çelen ailesinde karşılığını bularak, Azra’yı tahammülsüz bir noktaya getirir. Cenk ise tüm bu yanlış anlaşılmaları telafi etmek için Azra’nın gönlünü kazanmaya çalışır.

Haberin Devamı

Feride ise Azra’nın habersiz gidişine çok kırılmış olmasına rağmen ailesine karşı onu korumaya devam eder. Azra’nın gidişi Çelen ailesinde kimilerini üzerken kimilerini ise çok sevindirir.

Mesut içine düştüğü tuzak yüzünden cinayet zanlısı olarak tutuklanır. Bu durum Hülya’nın da ciddi kararlar almasına neden olur.

BAKMADAN GEÇME!