Elimi Bırakma dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Elimi Bırakma dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2018 23:27

Elimi Bırakma dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkıldı. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıydı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Elimi Bırakma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Elimi Bırakma dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azra, Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermedi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Elimi Bırakma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Haberin Devamı

Sumru’nun evinden kaçan Mert ve Fatma, Sumru’nun planlarını altüst eder. Sumru Mert’i tekrar kaybetmişken Cansu’nun desteğini alamaması Sumru’yu köşeye sıkıştırır. Sumru’ya inanmayan Cansu, annesine karşı büyük bir sınav verecektir. Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir?

Serap’ın planı, hayal ettiğinden daha büyük olunca işler sarpa sarar. Feride Hanım Azra’nın ve Cenk’in desteğiyle bu yükün altından kalkabilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!