Ecem Karaağaç kimdir? Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Ecem Karaağaç kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ecem Karaağaç kimdir Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Ecem Karaağaç kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 20:11

Ecem Karaağaç, Survivor 2018’in Gönüllüler kadrosuna dahil oldu. İsmini daha önce başka bir yarışma programıyla duyuran Ecem Karaağaç’ın yaşı, eğitimi ve sporla ilgisi gibi konular merak konusu oldu. Peki Ecem Karaağaç kimdir? Survivor Ecem kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor 2018’de tanıdık simalarda yer alıyor, bu isimlerden biri de Ecem Karaağaç. Daha önce Göz6 yarışmasına katılan Ecem Karaağaç, finale kadar kalmayı başarmıştı. İşte Survivor iddiasını ‘Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez.’ sloganıyla ortaya koyan Ecem Karaağaç’ın hayatıyla ilgili detaylar.

Aslen Bursalı olan Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991’de doğdu. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezun olan Ecem Karaağaç, Göz 6 yarışmasının iddialı isimlerinden biriydi. Finale kadar gitmeyi başarmış ancak son anda Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Lisansını spor dışındaki bir alanda tamamlayan Ecem Karağaç, profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır.

BAKMADAN GEÇME!