Doya Doya Moda'da kim elendi? sorusu yanıt buluyor - Partnerli ilk eleme...

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada kim elendi sorusu yanıt buluyor - Partnerli ilk eleme...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2021 17:41

Doya Doya Moda’da bir eleme günü daha geride kaldı. Artık erkeklerin de yarıştığı Doya Doya Moda’da yarışmacılar her hafta finalinde olduğu gibi 10 puan üzerinden değerlendirildi. Hem kızlar hem de erkekler arasından biri haftanın birincisi olmanın mutluluğunu yaşarken; bir erkek, bir kadın yarışmacı Doya Doya Moda’dan elendi. Peki, Doya Doya Moda’da kimler elendi? İşte Doya Doya Moda’dan elenen isimler

Haberin Devamı

Yarışmacıların artık partnerleriyle yarıştığı Doya Doya Moda’da bir hafta daha tamamlandı. Doya Doya Moda'da partnerli ilk eleme 15 Ocak’ta yapıldı. Doya Doya Moda'nın finalinde yarışmacılar "maskeli balo" konseptiyle jüri üyesinin karşısına çıktı.  Jüri üyelerinin verdiği puanlar sonucunda Doya Doya Moda’dan elenen isimler belli oldu. 

Haftanın birincisi Birben oldu. Ceren ile arasında 1 puan fark bulunan Birben, haftanın finalinde atağa geçerek tasarım kolyenin sahibi oldu. 100 puan alan Ceren ve Rabia ise 2’nciliği paylaştı. Erkeklerin birincisi ise Birben’e eşlik eden Emre oldu. İlk haftasında birincilik mutluluğu yaşayan Emre, ödül olarak verilen saatin sahibi oldu.

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'ya veda eden ilk isim Furkan oldu. Kızlarda potaya kalan isimler ise Ayşegül, Serap ve Özde oldu. 2. kez potaya giren Özde elemeden kurtulan ilk isim oldu. Furkan'ın ardından Serap elendi. 

Haberin Devamı

KIZLARIN FİNALDE ALDIĞI PUANLAR

Rabia: 40
Ayşegül: 21
Serap: 20
Birben: 38
Özde: 28
Bahar: 26
Ceren: 34

ERKEKLERİN FİNALDE ALDIĞI PUANLAR

Ufuk: 36
Erhan: 31
Furkan: 22
Emre: 38
Batıcan:31
Ahmet: 26
Mehmet:28

 

 

BAKMADAN GEÇME!