Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? 5 Haziran Doya Doya Moda puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada bu hafta kim elendi 5 Haziran Doya Doya Moda puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2020 16:40

n Doya Doya Moda'da bugün haftanın finali yaşandı. Tüm puanlamalar tamamlandıktan sonra yarışmaya veda eden isim ve haftanın birincisi belli oldu. Doya Doya Moda'da haftanın birincisi ve yarışmadan elenecek isim günün sonunda belli oldu. Hanzade ve Sündüz arasında gidip gelen birincilik, Kemal Doğulu'nun yaptığı açıklama ile netlik kazandı. Peki, Doya Doya Moda'da bu hafta kim gitti? İşte Doya Doya Moda puan durumuna göre elenen isim

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'da bir hafta daha geride kaldı. Belirlenen kombine en uygun olarak giyinmeye çalışan yarışmacılar, final gününde Doya Doya Moda'da bir hafta daha kalmak için mücadele etti. Haftanın final gününde yarışmacıların tüm puanı toplandı ve en düşük puanı alan isim yarışmaya veda etti. Doya Doya Moda'da bu hafta son ikiye kalan isimler  Emel ve Melika oldu. Peki, Doya Doya Moda'da kim elendi? İşte Doya Doya Moda puan durumuna göre elenen isim...

Eleme potasına kalan isimler

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Emel, Su, Melika ve Gamze kaldı. Potadan kurtulan ilk isim Gamze oldu. Son ikiye ise Emel ve Melika kaldı. Jürinin kararıyla Melika Doya Doya Moda'dan elendi. Eleme potasından geri dönen isimleri sebepleri ile açıklayan Kemal Doğulu, bu hafta yarışmaya veda eden ismi söylediğinde ise herkes şok oldu. Emel ve Melika'nın sona kaldığı potada Melika'ya şans vermek istediklerini ama yine de olmadığını söyleyen Kemal Doğulu, bu hafta Doya Doya Moda'ya veda ismin Melika olduğunu açıkladı. Melika, ikinci haftasında programa veda etti.

Haberin Devamı

GÜNÜN PUAN DURUMU VE HAFTANIN BİRİNCİSİ

66 puan toplayan Sündüz kolyenin sahibi oldu. Sündüz, finalde düşük puan almasına rağmen altın kolyeyi almaya hak kazanınca gözyaşlarını tutamadı. 

FİNAL GÜNÜ PUANLARI

Gamze 20
Sündüz 20
Betül 25
Su 20
Emel 15
Melika 12
Hanzade 25

 

Geçen hafta kim elendi?

Doya Doya Moda'da haftanın finalinde eleme potasına çıkan isimler Gamze, Melika ve Emel Başkan oldu. Haftanın en düşük puanını alan ve elenen isim ise herkesi şoke etti. Jüri sürpriz bir karara imza atarak bu haftanın elenen isimlerini Gamze ve Emel olarak belirledi. Fakat daha sonra bu kararın şaka olduğunu belirtti ve yarışmacılar sevinçten çılgına döndü. Bu hafta elenen kimse olmadı.

BAKMADAN GEÇME!