Doya Doya Moda yeni sezon fragmanı yayınlandı - Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda yeni sezon fragmanı yayınlandı - Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2020 12:07

Kısa bir süre önce ilk sezonunu tamamlayan Doya Doya Moda’nın yeni sezon fragmanı izleyicilerle buluştu. Fragmanla birlikte Doya Doya Moda yeni sezon tarihi de belli oldu. 7 büyük beden yarışmacının şıklık yarışında olacağı program temmuz ayı içerisinde 2. Sezonun açılışını yapacak. Peki, Doya Doya Moda yeni sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

3 Temmuz Cuma günü 1. Sezon şampiyonunu belirleyen Doya Doya Moda, yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Seray Sever’in jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda’nın yeni bölümleri 13 Temmuz itibariyle yayınlanmaya başlayacak.

DOYA DOYA İLK SEZON ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Doya Doya Moda'da şampiyon olan isim 3 Temmuz Cuma günü belli oldu. Doya Doya Moda ilk sezonunda alınan puanlar doğrultusunda; 4. Hanzade, 3. Su, 2. Sündüz, 1. ise Betül oldu. Doya Moda şampiyonu olan isim Betül, 50 bin TL'lik ödülü de almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA İLK SEZON BİRİNCİSİ BETÜL KİMDİR?

24 yaşında olan Betül Böçkün, aslen Bingöllü. Doya Doya Moda'da kendi saçını ve makyajını kendi yapan sevilen yarışmacı kuaförlük yapıyor. Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!