Dönerse Senindir konusu nedir, oyuncuları kimler? Dönerse Senindir filmi televizyonda!

Güncelleme Tarihi:

Dönerse Senindir konusu nedir, oyuncuları kimler Dönerse Senindir filmi televizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 13:04

Dönerse Senindir filmi yeniden ekralarda izleyiciyle buluşuyor. Romantik komedi türündeki film ayrıldığı sevgilisini geri kazanmak için çabalayan Mehmet’in öyküsüne odaklanıyor. Peki Dönerse Senindir konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Erol Özlevi üstlendiği Dönerse Senindir, romantik komedi türünde ve 2016 yapımı. Murat Boz'un aşkını geri kazanmak için her şeyi göze alan Mehmet’e hayat verdiği Dönerse Senindir’de yakışıklı oyuncuya başrolde İrem Sak ve Yasemin Allen eşlik ediyor.

DÖNERSE SENİNDİR KONUSU

Mehmet uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selin'e deliler gibi aşık olan genç bir adamdır. Selin ise şarkıcı olma hayalleri kuran, hazırladığı demolarını yapım şirketlerine göndererek geri dönüş bekleyen genç bir kadındır. Selin'in dileği gerçek olur ve bir yapım şirketi Selin'le anlaşma yapar. Ancak Selin ve Mehmet, Mehmet'in bu süreçte ona verdiği tüm desteğe rağmen ayrılırlar. Mehmet ayrılığı kabul etmeyi reddeder ve arkadaşı Defne'nin de yardımıyla Selin'i geri kazanmaya karar verir. Selin'in yeni bir sevgilisi olması ise işleri iyice çıkmaza sürükler. Mehmet'in Selin'i geri kazanabilmek adına birbirinden komik ve zorlu yollarda yürümesi gerekecektir.

Haberin Devamı

DÖNERSE SENİNDİR OYUNCULARI

Erol Özlevi'nin yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Murat Boz, İrem Sak, Yasemin Allen, Uraz Kaygılaroğlu, Burak Sevinç, Serhat Özcan,Taha Sönmezışık gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!