Dönence son bölüm izleme ekranı | Dönence 9. son bölümde Olgun Ailesi’ni şoke eden görüntü! İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Güncelleme Tarihi:

Dönence son bölüm izleme ekranı | Dönence 9. son bölümde Olgun Ailesi’ni şoke eden görüntü İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2023 02:33

Dönence 9. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Dönence'nin 5 Eylül'de yayınlanan son bölümünde, Gece en zor anında yanında olan Özgür'e sığınırken Özgür'ün, Gece hakkında gerçekleri ortaya çıkarmak adına asıl videoyu ele geçirmesi dikkat çekti. Dizinin final anında ise Aile ve sosyal hizmetlerden gelen görevliler Olgun Ailesi’nin kapısına dayandı. Tüm bunların ardından Dönence yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Dönence 9. bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dönence son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerinde; Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş gibi isimleri kadrosuna bulunduran Dönence'nin 5 Eylül tarihli son bölümünde gizlice Özgür’ün evine giren Emir, Gece’nin kardeşi Gülce ile arasında geçen görüntülerin montajsız halini aldı. İşte, Dönence son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

DÖNENCE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

5 Eylül Salı günü yayınlanan Dönence dizisinin 9. bölümde Gece, en zor anında yanında olan Özgür'e sığınıyor.

Gece'nin kötü bir abla olduğunu söyleyen kalabalık Gülce'yi ürkütür. Gece, kardeşinin ve kendisinin bu duruma düşmesine anlam veremez. Özgür, kalabalığı dağıtmaya çalışırken Gece'yi koruyan Gülce, ablasının zor durumda olduğunu anlar. Gece, bu suçlamalardan nasıl kurtulacak? Sosyal medyada videoları yayınlanan Gece ve Gülce bu sorunla baş etmeye çalışırken Özgür ve arkadaşları ise bir plan yaparak gerçekleri ortaya çıkarmak adına adım atarlar. Fakat bu iş düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Özgür ve arkadaşları, Gece'yi aklamak için bir plan yaparak gerçekleri ortaya çıkarmak adına asıl videoyu ele geçirirler fakat bu iş düşündükleri kadar kolay olmayacak ve bir engele takılacaktır. O anlar Özgür'e tehlikeli anlar yaşatır. Harun planlarına bir yenisini daha ekleyerek aileyi en can alıcı yerlerinden vurur, Gülce sosyal hizmetler tarafından götürülmenin eşiğine gelirken aile bu durumu nasıl atlatacaktır?

Özgür'ün, Gece hakkında gerçekleri ortaya çıkarmak adına asıl videoyu ele geçirmesi derin bir nefes aldırır. Gece, Gülce için Özgür'ün bahçesinde açık hava sinemasının keyfini yaşarken Özgür, gerçek videoyu internete yükler. Ancak Miro'nun eve gizlice girip görüntünün olduğu belleği çalması tüm sevinçlerini yerle bir eder.

DÖNENCE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Özgür, mutfakta çalıştığı anda parmağını kesince Gece, onun parmağına pansuman yapar. Özgür ve Gece bu sırada samimi anlar yaşar ve birbirlerinin gözlerine sevgiyle bakar. Öte yandan Gülce'nin ailesinde ayrılma durumu annesi ve babasını kahreder. Tüm bunlar yaşanırken Gece, İstanbul'a Konservatuar sınavlarına gideceğini söyler. Peki, Gece Özgür'ü ve ailesini bırakıp İstanbul'a gidecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!