Dönence son bölüm izleme ekranı | Dönence 12. son bölümde yangın raporu şoke etti! İşte Dönence 12. bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Dönence son bölüm izleme ekranı | Dönence 12. son bölümde yangın raporu şoke etti İşte Dönence 12. bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2023 02:27

Dönence 12. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D'nin çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Dönence'nin 27 Eylül tarihli son bölümünde, zor bir ameliyat geçiren Cem eski sağlıklı günlerine kavuşurken, Harun planlarına bir yenisini daha ekleyerek Selman’la iş birliği yaptı. Dizinin finalinde ise Özgür'ün, yıllar önce ailesinin yanarak öldüğü evde elektrik sigortasının arızalı olmadığını öğrenmesi şoke etti. Tüm bunların ardından Dönence son bölüm izleme ekranı erişime açıldı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dönence 12. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Dönence son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerinde; Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş gibi isimleri kadrosuna bulunduran Dönence'nin 27 Eylül tarihli son bölümünde Cem’in fenalaşıp ameliyata alınmasıyla Olgun ailesi için zor saatler başlarken, Özgür ve Rüzgar'ın Gülce'nin yanına gittiğinde karşılaştıkları manzara herkesi şoke etti. Finalde ise Rüzgar'ın, Özgür'ün ailesinin ölümüne neden olduğu iddiası bomba etkisi yarattı. İşte, Dönence 12. bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

DÖNENCE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cem’in fenalaşıp ameliyata alınmasıyla Olgun ailesi için zor saatler başlarken Doktor Erhan’ın verdiği iyi haberle bir umuda tutunurlar. Gece, babasının hastalığını anlatmadığı için oldukça öfkelidir. Cem'i suçlayan Gece, Özgür'le dertleşir. Harun planlarına bir yenisini daha ekleyerek Selman’la iş birliği yapar ve ondan Cem’i öldürmesini ister. Selman, Cem'i öldürecek mi? Miro, Özgür’ün Cem’in hastalığını bildiğini ve sakladığını öğrenir, bunu kendi çıkarı için kullanarak Gece’ye anlatır. Gece kalbi ve mantığı arasında kalır, her ne kadar Özgür’e aşık olsa da ona içi gitse de babasının hastalığını kendisinden gizlediği için çok kırgındır ve Özgür'e olan güveni biter.

Haberin Devamı

Gülce, okula alışmaya çalışırken arkadaşının kötülüğüyle büyük kriz geçirir. Özgür ve Rüzgar, Gülce'nin yanına gittiğinde karşılaştıkları manzara herkesi şoke eder. Gülce, çantasını bulamayınca krize girer ve okulun çatısından kendisini atmaya kalkar. Özgür'ün hamlesiyle hayatta kalan Gülce, zor anlar yaşar. Özgür, yıllar önce ailesinin yanarak öldüğü evde elektrik sigortasının arızalı olmadığını öğrenir. Harun'un duruma müdahale etmesiyle olay bambaşka yerlere gider ve Rüzgar'ın ailesinin ölümüne neden olduğu iddiası bomba etkisi yaratır.

DÖNENCE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!