Bugün Diriliş Ertuğrul var mı? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon tarihi

Güncelleme Tarihi:

Bugün Diriliş Ertuğrul var mı Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor İşte yeni sezon tarihi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 18:42

Diriliş Ertuğrul yeni sezonuyla ilgili beklenen haber geldi. Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan Diriliş Ertuğrul 122. bölüm 2. fragmanıyla birlikte 'Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?' soruları yanıt buldu. Yeni tanıtım kadroya yeni katılan Hande Soral ve İlker Aksum'un görüntüleri damga vurdu. Öte yandan Hayme Ana'nın 'evlatlarına sadece babalık değil, analık da ettin, gayrı evlen oğul' sözleri heyecan yarattı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen TRT 1'in tarihi olayları ele alan dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon 2. fragmanı yayınlandı. Günlerdir yeni sezonun yayın tarihini heyecanla bekleyen diziseverleri sevindiren haber fragmanla birlikte geldi. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk bölüm yayın tarihi belli oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon tarihi dün akşam yayınlanan fragmanla birlikte belli oldu. Paylaşılan 2. fragmana göre Diriliş Ertuğrul yeni sezonu 7 Kasım'da yani önümüzdeki hafta başlayacak.

FRAGMANDA HANDE SORAL SİNYALİ

Dizinin yeni bölüm fragmanında oba beyinin artık evlenmesi gerektiğini söyleyen Hayme Ana, "Evlatlarına sadece babalık değil, analık da ettin. Gayrı evlen oğul" sözleriyle önemli bir vurgu yaptı. 

Haberin Devamı

MEHMET BOZDAĞ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Öte yandan yeni sezon yayın tarihi dizinin yapımcısı tarafından da sosyal medyadan duyuruldu. Mehmet Bozdağ Twitter'dan yaptığı paylaşımda;

"Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor! Diriliş "Ertuğrul" yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da #TRT1'de." ifadelerini kullandı. 

OYUNCU EKİBİNE YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş’in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Ertuğrul Gazi'nin oğlu rolüyle diziye başlangıç yapacak olan Burak Özçivit, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasının ardından, Burak Özçivit de bu anlaşmayla ilgili ilk paylaşımını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Özçivit paylaşımında, “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” sözleriyle yorumunu gerçekleştirdi.

Burak Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Özçivit'in alacağı ücret ise henüz bilinmiyor.

Bugün Diriliş Ertuğrul var mı Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor İşte yeni sezon tarihi

BAKMADAN GEÇME!