Oba beyi Diriliş Ertuğrul 95. bölüm fragmanında davasına geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Oba beyi Diriliş Ertuğrul 95. bölüm fragmanında davasına geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 14:51

Diriliş Ertuğrul 95. yeni bölüm fragmanında obasına dönmek için olağanüstü bir gayret sarf eden oba beyi, türlü engellerle karşılaşmaktadır. Diriliş Ertuğrul 95. yeni bölüm fragmanına yansıyan görüntülerde, karşısına çıkan engelleri bir bir aşan oba beyi, Hanlı Pazar ve Karacahisar Kalesi mücadelelerinde etkin rol oynayacak. İşte, Diriliş Ertuğrul 95. bölüm fragmanı ve dizinin geleceğine dair yapımcıdan bazı açıklamalar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında karşılaştığı yıldırma politikaları ve zulme karşın obasına dönmek için elinden gelen her şeyi deneyen oba beyi, amacına çok yaklaşmıştır. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında oba beyinin yokluğunda görevi devralan Dündar bey, Kayı Obasını zor durumda bırakacak bir anlaşmaya imza atmak üzeredir. İşte, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve dizinin yapımcısından önemli bilgiler

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN YAPIMCISINDAN İZLEYİCİLERİ HEYECANLANDIRACAK AÇIKLAMA

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, dizinin geleceğiyle ilgili Cengiz Semercioğlu'na açıklamalarda bulundu. İşte, izleyicileri heyecanlandıracak açıklama ve detayları;

“Diriliş” bu sezon devam edecek değil mi?

Haberin Devamı

- Devam edecek. 3 sezon tasarlamıştım. Ama ilgi çok yoğun olunca 4. sezona da devam etme kararı aldık. Ertuğrul kısmı bir sezon daha devam edecek. Nasip olursa “Diriliş Osman” kısmına da geçmeyi planlıyorum. “Diriliş”in filmi de olacak.

Engin Altan Düzyatan, “Diriliş”in yeni projelerinde olacak mı?

- Daha kesinleştirmedik. 16 reyting alan bir diziyi bu kadar sevdirdikten sonra suyunu çıkarmadan naif bir şekilde bitirmek gerek. Müthiş bir reyting aldı bu sezon da. İnşallah daha da artacak.

İki büyük set her anlamda çok ciddi bir yatırım...

- Öyle. Ama çok iyi bir ekip kurduk. Emeğini veren herkesin parası bizde vaktinde ödeniyor. Normalde ekiple senaryoyu yazıyoruz. Sonra herkese senaryoyu okutuyorum. Her hafta sonu bir diğer bölüme geçerken ekip başlarıyla senaryoyu masaya yatırıyoruz. Biz de onlara bölümü izleyip ne yapmaları gerektiğini söylüyoruz. O yüzden inanılmaz bir çalışma sistemimiz var.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştır. Bu sırada Ares’in Hanlı Pazara gelen kervanları yağmalaması için görevlendirdiği eşkıya başı Mihalis de tesadüfen Simko ve Ertuğrul arasındaki kovalamacaya şahit olmuş ve durumu Ares’e bildirmiştir. Uzun bir kovalamacadan sonra Simko ve adamları, Ertuğrul ve kölelerin önünü kesmiş, Ertuğrul tam Simko ve adamlarını alt edecekken eşkıya başı Mihalis de adamlarıyla baskın yapmıştır. Şimdi iki düşman arasında sıkışan Ertuğrul ne yapacak? Onları bertaraf edip obasına varabilecek mi?

Haberin Devamı

Diğer taraftan Kayı obası karışmış, Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satıp Gündoğdu ve Sungur Tekin’in yanına göçme kararı obada infial yaratmıştı. Bu karara karşı gelen Artuk Bey de Dündar’ın töreye karşı geldiğini, bu durumda beyliğinin meşru sayılamayacağını söyleyip beyliğe aday olmuştu. Bundan sonra Kayı obasında olaylar nasıl gelişecek? Yeniden beylik toyu yapılacak mı? Yoksa Dündar’ın kararına uyulup Hanlı Pazar satılacak ve göç mü edilecek?

Ertuğrul’un yaşadığını öğrenen Ares’in bundan sonraki planı ne olacak? Ertuğrul obaya varmadan öldürebilecek mi?

Dündar’ı Hanlı Pazar’ı satması ve göç etmesi için teşvik eden Emir Saadeddin, Hanlı Pazar’ı alması için de Bahadır Bey’e bir sandık altın vermişti. Emir Saadeddin bu emeline ulaşabilecek mi? Bahadır Bey, Hanlı Pazar’ı da satın alıp Çavdar beyliğini ele geçirebilecek mi?

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmektir. Ertuğrul ise bu durumdan hâlâ habersizdir ve Anteus’u kendisini kurtarıp tedavi eden iyi birisi olarak bilmektedir. Peki obaya dönmek için harekete geçen Ertuğrul bunu başarabilecek midir? Obaya varana kadar Ertuğrul’a eşlik edeceğini söyleyen Anteus’un planı nedir? Diğer yandan Ertuğrul’u öldürdüğüne emin olan, bunun şerefine kalede şölen veren Tekfur Ares, Ertuğrul’un yaşadığını öğrenince ne yapacaktır? Ares’in bu durum karşısındaki yeni hamleleri ne olacaktır? Ertuğrul’un tuzağa düşmesine sebep olan ve ondan kurtulduğu için rahatlayan Emir Saadeddin, kendi iktidarını sağlamlaştırmak için Candar Bey’in kardeşi Bahadır Bey’i Çavdar obasına getirtmiştir. Peki Bahadır Bey’in gelişi Çavdar Obası’nda nasıl karşılanacaktır? Aslıhan’ın bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır? Ertuğrul’un ölümüyle büyük yıkım yaşayan Kayı Obası’nda, Ertuğrul’un ardından başa geçen Dündar Bey, ağabeyinin izinden gidebilecek midir? Kayı obasında durum ne olacaktır?

BAKMADAN GEÇME!