Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 7. bölüme damga vuran sahne: Mustafa teslim olacak mı? İşte Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 7. bölüme damga vuran sahne: Mustafa teslim olacak mı İşte Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 02:25

Dilek Taşı 7. son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet adresinden erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 25 Ekim tarihli son bölümünde, Ömer, Figen’e Cemre’nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatırken, Mustafa’dan kurtulmayı kafasına koyan Macide, avukatları aracılığı ile onu ihbar etti. Tüm bunların ardından Dilek Taşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 7. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, akşam pazarından dönen Asuman, Sevda ile Kenan'ı dudak dudağa gördü. Cemre ile birlikte Mustafa’ya buluşmaya gitmek için hazırlanan Figen, Macide engeline takılırken, Mustafa'nın teslim olup olmayacağı merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 7. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

25 Ekim Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin yedinci bölümünde Mustafa ve Figen bir tehlikenin içine düşüyor!

Haberin Devamı

Ömer, Figen’e Cemre’nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatır. Figen bu gerçeğin arkasından ne yapacağını bilemez haldedir. Macide ile yüzleşmeye karar verir… Figen Cemre’yi kurtarabilmek için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan’ı nasıl kurtaracaktır? Diğer taraftan Kenan ve Sevda’nın öpüştüğüne şahit olan Asuman bu gerçeği Figen’e söyleyecek mi? Mustafa ise farkında olmadan Figen’i de kendisi ile birlikte geri dönüşü olmayan büyük bir tehlikenin içine atar… Figen ve Mustafa nasıl bir tehlikenin içine düşecek?

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sevda yaptıklarından dolayı pişmanlık duymaya başlar. Rona Ailesi zor günler geçirir ve her şeylerini kaybetmenin eşiğine gelirler. Öte yandan Mustafa ve Figen askerlerin açtığı ateş altında kalır. Peki, Mustafa ve Figen yara almadan kurtulabilecekler mi?

Dilek Taşı yeni gününde çarşamba saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!