Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 3. bölüme Mustafa'nın Cemre’yi alması damga vurdu! İşte Dilek Taşı 4. yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm izleme ekranı | Dilek Taşı 3. bölüme Mustafanın Cemre’yi alması damga vurdu İşte Dilek Taşı 4. yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2023 02:25

Dilek Taşı 3. son bölüm izleme ekranı kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler tarafından ziyaret ediliyor. Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 21 Eylül Perşembe günü izleyici karşısına çıktı. Dizinin bu haftaki son bölümünde, Macide, eve gelen telefonla Cemre'nin babasının firar ettiği haberini alırken, eski çalıştığı fabrikaya giden Mustafa, üzerine atılan suçları öğrendi. Dizinin final anında ise Mustafa'nın Cemre'yi de alıp köşkten ayrılması ekranlara damga vurdu. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 3. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Rüçhan’ın tüm uyarılara rağmen değişmeyen tavırları Macide’yi çileden çıkardı. Dizinin final sahnesinde; Mustafa, Figen’in bütün uyarılarına rağmen Cemre’yi de alıp köşkten ayrıldı. Baba-kızın gidişi Figen’i gözyaşlarına boğdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 3. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

21 Eylül Perşembe günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin üçüncü bölümünde Cemre'ye kavuşan Mustafa, kızını da alıp uzaklara gitmeyi kafasına koyar!
Mustafa ve Cemre sonunda kavuşmuştur. Sıkı sıkı sarılıp uzun bir süre kalırlar öylece. Figen, baba kızın bu anını buğulu gözlerle izler. Derken sesler duyar Figen. Kenan ve Sevda onlara doğru yaklaşmaktadır. Figen, Mustafa’yı saklamak zorundadır fakat Mustafa yaralı olduğu için hareket etmekte zorlanmaktadır. Yakalanmaktan son anda kurtularak eski müştemilata saklanırlar. Figen gece boyunca Mustafa’nın yarasıyla ilgilenir, onu iyileştirmeye çalışır.

Haberin Devamı

Mustafa’nın öldüğünü zanneden Rona’lar derin bir nefes almış, artık önlerinde bir engel kalmadığını düşünmektedirler. Cemre hakkındaki planlarını gerçekleştirmek için süreci hızlandırırlar. Mustafa bir an önce iyileşip kızını alıp gitmek istemektedir. Figen için Cemre’den ayrılmak çok zordur. Mustafa’yı gitmemeleri için ikna etmeye çalışsa da Mustafa’nın saklanarak yaşamaya niyeti yoktur. Mustafa, Macide ve Rüçhan planlarını gerçekleştirmeden önce Cemre’yi alıp gidebilecek midir?

DİLEK TAŞI 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Mustafa, Cemre'yi de alıp Rona Ailesinin evinden ayrılır. Ancak hesap etmedikleri bir şey vardır. İhtilalden sonra sıkı yönetim ilan edilen sokaklarda askerler dolaşır. Mustafa ile Cemre askerler tarafından fark edilir.

Öte yandan Figen, Kenan'ın gerçek yüzünü görür. Kenan ile Sevda'yı sarmaş dolaş gören Figen, nişan yüzüğünü Kenan'a verir ve artık onunla birlikte olmayacağını belirtir. Peki, Figen, Mustafa ve Cemre ile yeni bir yola çıkacak mı?

Haberin Devamı

Dilek Taşı Perşembe saat 20.00'da Kanal D'de!
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!