DİLEK TAŞI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI | Dilek Taşı 14. son bölüme damga vuran sahne: Figen Kenan'la evlendi! İşte son bölümde yaşananlar!

Güncelleme Tarihi:

DİLEK TAŞI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI | Dilek Taşı 14. son bölüme damga vuran sahne: Figen Kenanla evlendi İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2023 02:38

Dilek Taşı 14. son bölüm izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 13 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde, her şeyin bir oyun olduğundan ve Kenan’ın Efkan ile iş birliği yaptığından habersiz olan Figen, nikah masasına oturmayı kabul etti. Mustafa'nın gözaltına alınması ise ekranlara damga vurdu. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 13 Aralık tarihinde 14. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, Mustafa, Sevda’yı bulmak için harekete geçerken; Kenan, Figen’i evlilikten başka çarelerinin olmadığına ikna etmeye çalıştı. Figen Kenan'la evlenirken Mustafa'nın gözaltına alınması ise çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından gözler Dilek Taşı yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 14. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

DİLEK TAŞI 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Figen’in Rona ailesinin masasına oturması ve ailesine yapılan haksızlığın hesabını sorması herkesi şaşırtır. Figen’in emriyle masaya Asuman ve Ebru’nun da oturması Macide’yi çileden çıkartır. Figen Ronaların parasına tamah etmeyeceğini insanlık ders verircesine anlatır.

Haberin Devamı

Efkan, Sevda ve Kenan’ın yurt dışına kaçmasına engel olur. Dündar, Efkan’ın elinden Sevda’yı kurtarıp ailesine teslim eder. Bu esnada Dündar’ın Rüçhan’a olan özel ilgisi de açığa çıkar. Dündar tarafından ciddi bir şekilde uyarılan Efkan geri adım atmaz, Sevda’yı kaçırır. Efkan, Sevda’yı esir almanın yanı sıra Kenan’la da oyun kurar. Bu oyunun kurallarına göre Sevda’yı Kenan’dan uzaklaştırmanın yolu Kenan ve Figen’in evliliğidir. Figen’i Mustafa’nın canı konusunda tehdit ederek bu evliliğe ikna etmeye çalışır. Olanları duyan Mustafa, Figen’e söz verir. Sevda’yı kurtaracak ve bu evliliği engelleyecektir. Mustafa, sözünü tutmak için karşılaşacağı tehlikelerden habersiz yola çıkar.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!