Dilek Taşı son bölüm (8. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 8. son bölümde Mustafa Figen ile ilgili gerçeği öğrendi! İşte Dilek Taşı son bölümde yaşananlar...

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı son bölüm (8. bölüm) izleme ekranı | Dilek Taşı 8. son bölümde Mustafa Figen ile ilgili gerçeği öğrendi İşte Dilek Taşı son bölümde yaşananlar...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2023 02:33

Dilek Taşı 8. son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet adresinden erişime açıldı. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 1 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde, Macide de torunu Sinan’ın hayatını kurtarmak için harekete geçerken, yeni kimliği ile köşke dönen ve Figen’e özgürlüğün müjdesini veren Mustafa, beklemediği bir gerçeği öğrendi. Tüm bunların ardından gözler Dilek Taşı yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Dilek Taşı son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı 8. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın son bölümünde, kendini kaybeden ve Harun Rona’ya saldıran Mustafa,  onu da yanına alarak kızının olduğu adrese gitti. Bir kez daha kızından ayrılan Mustafa, sorguya alındı. Dizinin final anında ise polislerle gizli görevi kabul eden ve köşke dönüş hazırlığı yapan Mustafa ise Figen ile ilgili gerçeği öğrendi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı 8. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

1 Kasım Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin sekizinci bölümünde Mustafa büyük bir risk alıyor!

Haberin Devamı

Mustafa ve Figen jandarmalara yakalanacakken, öğrencilerin meydanın karıştırmasıyla oradan kurtulurlar. Mustafa’nın yaşadığı ortaya çıkmış ve artık gerçek kimliğiyle saklanması mümkün olmadığından, kendisine sahte bir kimlik edinir. Amacı kızını da alıp yurtdışına kaçmaktır. Macide ise ihbar ettiği Mustafa’nın yakalanmadığını öğrenince paniğe kapılır ve Cemre ve Sinan’ı apar topar köşkten kaçırır. Sevda’nın boğazını sıkan ve ajansta herkesin önünde Kenan’dan dayak yiyen Efkan’ı babası bu halde görür ve Ronaların evini basar, bunun bedelini nasıl ödetecektir?

Öte yandan Figen, kendi hakkında oldukça şüphe uyandırıcı konuşmalara kulak misafiri olur ve bu şüphelerinin üzerine giderek anne ve babasını sorguya çeker. Ömer ve Asuman Figen’i geçiştirseler de Figen ikna olmaz. Figen kimdir? Gerçekte kimin kızıdır? Macide’nin sakladığı doğum belgesine ulaşır. Figen, kendi hakkındaki sırrı öğrenecek midir?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

 

BAKMADAN GEÇME!