Deli Gönül 2. bölüm fragmanı yayınlandı… İlk bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Deli Gönül 2. bölüm fragmanı yayınlandı… İlk bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 10:43

Deli Gönül 1. bölümüyle dün akşam ilk kez izleyici karşısına çıktı. Tuvana Türkay ve Murat Ünalmış'ın başrolünde yer aldığı Deli Gönül’ün 2. bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı, yeni detaylar ortaya çıktı. İşte yaz sezonunun iddialı projelerinden biri olarak gösterilen Deli Gönül yeni bölüm fragmanı ve ilk bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Tanıtımları günlerdir ekranlarda dönen Deli Gönül, ekran macerasına dün akşam başladı. Duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken yeni dizinin ilk bölümünde karakterleri tanıma fırsatı bulan izleyiciler şimdiden yeni bölüme odaklandı. Deli Gönül 2. bölüm fragmanı ilk bölümün hemen ardından izleyici ile buluştu. Peki, yeni bölümde Fatmanur ve Mehmet Kadir’in yolları yeniden kesişecek mi?

DELİ GÖNÜL 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadir, öğrencilerinin dertlerini dert edinen, onların iyi yetişmesi için elinden geleni yapan, tüm kasabanın sevdiği bir öğretmendi. Ablası Sebahat, bir dağ köyünde rastlayıp sahip çıktığı Mustafa Dede ve onun torunu olan, ama Kadir’i babası gibi seven Şükran ile beraber Hatay’da mutlu bir yaşam sürüyordu. Kadir’in yaşamı, okula gelen yeni müzik öğretmeni Fatmanur ile tanışınca tamamen değişti. Kadir ve Fatmanur birbirlerine sevdalanıp evlilik yolunda yürümek istedi. Fakat Fatmanur’un babası Hayri bu evliliğe izin vermedi. Fatmanur ve Kadir, onları karşılarına almak pahasına evlenmeye karar verdi. Düğün günü kaderin onlara oynadığı oyun, bu iki sevdalının bütün hayallerini alt üst etti.
Kadir ve Fatmanur kendilerine söylenen yalanlar yüzünden farklı yollara savurdu.

Fatmanur, Kadir’den hesap sormak için, yakın arkadaşı Ahmet ile birlikte Hatay’a giderken; Kadir, bütün olanlardan habersiz, Şükran’ı kaybetmemek için her şeyi göze ald, bulduğu çözümün onu daha zor ve geri dönülmez bir yola ittiğini tahmin edemeyecekti. Kadir, İstanbul’da, daha önce ona iş teklif eden Türkan’ın okulunda işe başladı. Okula ayak bastığı anda, işinin hiç kolay olmadığını anladı. Çocukların kendi kurallarını koydukları bu okul, Kadir’in en zor sınavı olacaktı. Bir yanda kızı için mücadele eden, her şeyini kaybetmiş Kadir, diğer yanda sorularına cevap arayan, aldatılmış Fatmanur. Bütün yalanlara, aldatmalara rağmen, iki aşık giderek birbirlerine yaklaşıyordu. Ama bu sefer, kavuşmaları o kadar kolay olmayacaktı...

 

BAKMADAN GEÇME!