Çukur 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medet ölümle burun buruna

Güncelleme Tarihi:

Çukur 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Medet ölümle burun buruna
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 17:18

Çukur son bölüm sonrası 25. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Son bölümde Sultan Koçovalı'nın başına gelenlerin arkasında Medet'in olduğunu öğrenen Yamaç, annesinin gözlerinin önüne getirdiği Medet'i infaz etmeye hazırlanmıştır. Ancak tek istediği annesinin onay vermesi olacaktır. Peki, Sultan Koçovalı Çukur'un yeni bölüm fragmanında nasıl bir cevap verdi? Medet vurulacak mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Çukur dizisinin merakla beklenen 25. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Yayınlanan son bölümünde heyecanın dozunun iyi arttığı Çukur'da, seyirciler son bölümün ardından 25. bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekliyordu. Çukur'un yayınlanacak olan yeni bölüme dair önemli ipuçları içeren fragmanda gerilim dolu anlar yaşanıyor. Fragmanda, Sultan Koçovalı'nın ağzından çıkacak olan kelime, Medet'in yaşamla ölüm arasındaki ince çizgisini belirleyecek.  Peki, Çukur'un yeni bölüm fragmanında başka neler var? Çukur 25. bölümde neler olacak?

ÇUKUR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Mustafa Üstündağ ve Ercan Kesal gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde; Nedret’in Vartolu’yla karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda Vartolu’ya silah doğrultan Nedret, “Sen beni kimin karısı zannediyorsun?” sözleriyle meydan okuyor. Vartolu’yu korumak isteyen Medet, Nedret’i engellemeye çalışırken ateş alan silah Sultan’a isabet ediyor. Kanlar içinde yere yığılan Sultan’a neler olacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

İzleyicilerle

1. fragmandan birkaç gün sonra yayınlanan 2. fragmanda ise; İdris Sultan’ın vurulduğunu öğrenirken, sinir krizi geçiren Nedret “Senin yüzünden!” diyerek Saadet’e saldırıyor. Sultan’ın vurulması Çukur’da bomba etkisi yaratırken, mahalle sakinleri Vartolu ve Medet’e tepki gösteriyor. Öfkelenen Vartolu’nun “Bize bir dirhem mutluluğu çok görenlere bu dünyayı dar edeceğiz!” sözleri dikkat çekiyor. Yaşam savaşı veren Sultan’a ne olacağı ise merak uyandırıyor.

ÇUKUR BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner. Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak. Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaratacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur'un önemli karakterlerinden biri diziye veda ediyor.

BAKMADAN GEÇME!