Çocuklar Duymasın'da Havuç rolünü kim oynayacak? Yeni bölümün odak noktası oldu

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasında Havuç rolünü kim oynayacak Yeni bölümün odak noktası oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2018 12:47

Çocuklar Duymasın 28. son bölümü ile izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin önemli karakterleri arasında yer alan Havuç, Çocuklar Duymasın'ın son bölümünün ardından yayınlanan 29. bölüm fragmanında ortaya çıktı. Tutku'nun başarısız planının bir parçası olacakken, uzun zaman sonra ailesiyle kavuşma şansını elde eden Havuç, Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde izleyicinin karşısına çıkacak

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın'ın bu hafta ekrana gelecek olan 28. bölümünde konu, ailenin önemli bireyi Havuç oldu. Tutku ile Meltem arasındaki gerilimin artmasının ardından Haluk'u kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Tutku, yeni planları hayata geçirmenin eşiğindeydi. Bu uğurda Havuç'u kullanmaya karar veren Tutku, aile içerisinde bir krizin ortaya çıkmasına neden olmuştur. Peki, Çocuklar Duymasın yeni bölümünde Meltem ve Haluk'un dört bir yanda aradığı Havuç neler söyleyecek?

Çocuklar Duymasın son bölümü ile yine izleyicileri ekrana bağladı. Tutku-Meltem-Haluk üçlüsü arasında yaşanan gerilim, Haluk'un bazı gerçeklerin farkına varmasıyla sona ermeye başlamıştır. Haluk'un, hayatından çıkması konusunda uyarıda bulunduğu Tutku, daha da kötüsünü yapmış ve aileyi kaosa sürüklemiştir. Meltem ve Haluk'un biricik oğlu Havuç'un telefonuna ulaşan Tutku, ortalığın fena halde karışmasına neden olmuştur.

Haberin Devamı

HAVUÇ ROLÜNÜ OYNAYAN KİŞİ KİM OLDU?

Dizinin yapımcısı Birol Güven ve Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ, sosyal medya hesapları üzerinden 'HavuçEveDönüyor' etiketiyle paylaşımda bulundu. Paylaşımda "Havuç Eve Dönüyor O bizim en önemli ve en sevilen karakterlerimizden biri. Çocuklar Duymasın’da heyecan aynen devam. Pazar akşamı Kanal D’de" ifadesi dikkat çekti.

Öte yandan Havuç karakterine hayat verecek isim ise yapımcı tarafından henüz açıklanmadı.

BAKMADAN GEÇME!