Çember: Kızımı Bulun fragmanında özel ekip iş başında

Güncelleme Tarihi:

Çember: Kızımı Bulun fragmanında özel ekip iş başında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 12:36

Çember: Kızımı Bulun fragmanı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin dördüncü filmi Çember: Kızımı Bulun'da ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde beş yaşındaki Peri anaokulundan kaçırılacak. İşte, Çember: Kızımı Bulun bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren dizi dünyasına farklı bir soluk getiren Çember dizisi bu akşam Kızımı Bulun bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde beş yaşındaki Peri anaokulundan kaçırılacak ve özel ekip küçük kızın peşine düşecek. İşte, Çember: Kızımı Bulun bölümü fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Beş yaşındaki Peri Anaokulunda kaçırılır. Peri’nin dedesi Refik bey, eski emniyet amiri olduğu için bağlantılarını kullanarak torununun bulunması için Barış’ın önderliğindeki Özel ekibi devreye sokturur. Ekibimiz bu sefer bir cinayetin değil kayıp ve hasta bir kızın peşindedir. Zamanları kısıtlıdır. Eldeki deliler bir süre sonra ekibimizi şaşkına çevirecek gerçeklerle yüzleştirir. Tüm kanıtlar tek bir kişiyi gösterirken yeni bilgilerle bir anda her şey başa döner. 

Peri’nin geçmişi nedir? Peri’yi kaçıran tam olarak kimdir ve ne istiyordur? 
Ekibimiz hayati tehlikesi olan Peri’yi kurtarabilecek midir? 

Özel ekip iş başında

Haberin Devamı

Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin dördüncü filmi olan Kızımı Bulun’da konuk oyuncu olan Melisa Sözen kızını arayan bir anne rolü ile ekrana gelecek. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ertemoğlu malikanesinin bireyleri en mutlu günlerinde katledilir ve cesetleri evin büyük kızı Hande tarafından bulunur. Aynı evin içinde yaşayan üç kişi birbirlerinin haberi olmadan acımasızca öldürülmüş, bir tek evin akli dengesi yerinde olmayan babaannesi Perihan hayatta kalmıştır. Perihan hanımın yüklü mirasına sahip olmak isteyen oğlu İsmail’in şüpheli hareketleri Barış Başkomiser ve ekibinin dikkatini çeker ancak evin büyük kızı Hande’nin ortadan kaybolmasıyla tüm şüpheler üzerine çevrilir. 

BAKMADAN GEÇME!