Çaylaklar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çaylaklar filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Çaylaklar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Çaylaklar filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2022 11:10

Çaylaklar filmi televizyon ekranlarına geliyor. Bu akşam yayınlanacak olan filmde aksiyon, macera hepsi bir arada izleyiciyi beliyor. Peki, Çaylaklar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte filmin detayları...

Haberin Devamı

Çin yapımı aksiyon filmi Çaylaklar televizyonda izleyicisiyle buluşuyor. 2019 yılında Çin'de vizyona giren filmde, spor tutkunu Zhao Feng'in, kazara yasadışı uluslararası ticarete karışmasıyla birlikte yaşanan olaylar anlatılıyor.

ÇAYLAKLAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ekstrem sporlara düşkün olan Zhao Feng, kendini tesadüfen yasadışı uluslararası bir ticaretin içinde bulur. Bu durum üzerine özel ajan Bruce, Zhao’yu takip etmek için Budapeşte’ye gider. Bruce, berbat bir polis olan Miao Yan, profesyonel olmayan bir bilim insanı olan Ding Shan ve işsiz bir doktor olan Lv’den oluşan amatör bir birim kurar. Kıdemli ajan Bruce önderliğinde ekip, teröristlere karşı savaş açar.

ÇAYLAKLAR FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Alan Yuen'ın üstlendiği Çaylaklar filmi oyuncuları arasında Talu Wang, Sandrine Pinna, Milla Jovovich gibi yetenekli isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!