Çatı Katı AÅŸk 16. son bölüm tam ve kesintisiz izle - Çatı Katı AÅŸk final bölümü tek parça yayınlandı 

Güncelleme Tarihi:

Çatı Katı Aşk 16. son bölüm tam ve kesintisiz izle - Çatı Katı Aşk final bölümü tek parça yayınlandı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 25, 2020 01:29

Çatı Katı AÅŸk cumartesi akÅŸamı final yaparak ekran macerasını tamamladı. 16 hafta izleyici karşısına çıkan Çatı Katı AÅŸk'ın 24 Ekim tarihli final bölümünde mafyanın adamlarının mahalleyi basması ekranlara yansıdı. Bu olayı Yılmaz Ailesinden gizlemeye çalışan gençlerin yaÅŸadıkları ise eÄŸlenceli anlara sahne oldu. Peki, Çatı Katı AÅŸk nasıl bitti? Çatı Katı AÅŸk'ın final bölümünü ekran başında izleyemeyenler son bölümü izlemenin yollarını arıyor. Ä°ÅŸte, Çatı Katı AÅŸk 16. son bölüm tam ve kesintisiz izleme linki.Â

Haberin Devamı

Çatı Katı Aşk 16. son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Ekran macerasında 15 haftayı geride bırakan Çatı Katı Aşk  16. bölümüyle sevenlerine veda etti. Çatı Katı Aşk'ın 24 Ekim akşamı yayınlanan final bölümünde ise çarpıcı gelişmeler yaşandı. İşte, Çatı Katı Aşk son bölümün tamamı. 

ÇATI KATI AŞK NASIL BİTTİ? 

24 Ekim 2020 Cumartesi günü yayınlanan Çatı Katı Aşk 16. Bölümünde gençlerin başı mafya ile derde giriyor!

Ateş ve Şirin, ameliyat sonrası mafyadan kaçıp çatı katında gizlenirler. Mafyanın adamları mahalleye gelerek onları ararlar. Demir'in mahalleliyi örgütlemesi ile bu sorun biraz olsun çözülür; fakat, gece vakti gelen adamlar Demir'i döverler. Bu olayı Yılmaz Ailesinden gizlemeye çalışan gençler köşeye sıkışırlar. En önemli durum ise, adamların Yılmaz Ailesinin evine gelmeleriyle yaşanır.

Haberin Devamı

Ateş ve Şirin'in tedavi etmeye çalıştıkları adam hayatını kaybedince ikilinin başı fena halde derde giriyor. Bu durumdan kurtulmaya çalışırken olaylar ise silsile halinde ters gitmeye başlıyor.

Demir ve Yasemin'in aşkı ise gün geçtikçe büyüyor. Demir Ateş'i korumaya çalışırken dayak yiyor.

Gülriz, Emin'e yılların itirafını yapıyor! Ateş'in kendi oğlu olduğunu öğrenen Emin ne yapacak?

BAKMADAN GEÇME!