Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak? Tanıtım fragmanında şok sözler: 'Nalan tahmin ettiğimiz gibi biri değil'

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak Tanıtım fragmanında şok sözler: Nalan tahmin ettiğimiz gibi biri değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2022 01:54

Camdaki Kız yeni sezon tarihi tanıtım fragmanı ile belli oldu.. Heyecanlı bölümle sezon finali yapan Kanal D'nin fenomen dizisi Camdaki Kız'ın yeni sezon 48. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin annesi Feride'den kendisini yıkamasını istediği tanıtımda, Selen'in "Nalan asla tahmin ettiğimiz gibi biri değil." sözleri yeni sezonda heyecanlı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Peki, Camdaki Kız ne zaman başlayacak? İşte, Camdaki Kız yeni bölüm tarihi ve 3. sezon fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız'ın 48. bölüm yeni sezon tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız’ın yeni sezon 2. fragmanı seyircileri heyecanlandırdı. Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız’ın sezon finalinde Nalan ve Hayri'nin yakınlaşması heyecanlı olaylara sahne olmuştu. Dizinin yeni sezon tanıtımında ise Nalan'ın psikolojisinin iyi görünmemesi merak uyandırdı. Sevilen dizi 15 Eylül'de yeniden ekranlarda olacak.

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Camdaki Kız yeni sezonuyla 15 Eylül Perşembe 20.00'da Kanal D'de sevenleri ile buluşacak.

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Hayri ile yakınlaşan Nalan'ın hayatı artık eskisi gibi değildir. Feride kızının farklı bir durum içinde olduğunu anlayabilecek mi? Sedat ile Nalan arasında neler yaşanacak? Hepsi tüm heyecanıyla Camdaki Kız'ın yeni sezonunda!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!