Camdaki Kız son bölümde Sedat'ı yıkan haber; Cana ve bebek öldü! İşte Camdaki Kız 61. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız son bölümde Sedatı yıkan haber; Cana ve bebek öldü İşte Camdaki Kız 61. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2022 02:06

Camdaki Kız 61. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'ın 15 Aralık tarihli son bölümünde, Nalan’ın neden konağa geri döndüğünü anlamayan Hayri'nin Nalan'dan gerçekleri öğrenmek için çabalaması dikkat çekerken; Cana'dan gelen haber Sedat'ı başta olmak üzere tüm Koroğlu Ailesini şoke etti. Tüm bunların ardından Camdaki Kız 62. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız'ın bu haftaki son bölümünde Nalan konağa dönüşüyle herkesi şaşırtırken, Cana'nın trafik durumu geçirerek diziye veda etmesi ekranlara damga vurdu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Hayri'den vazgeçen Nalan'ın Sedat'la yakınlaşması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Camdaki Kız son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayri Nalan’ın neden konağa geri döndüğünü anlamakta kararlıdır. Muzo, Hayri’yle her şeyi açık açık konuşur ama Hayri’nin Nalan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Billur Hayri ve Nalan’ı buluşturmaya çalışır ama işler beklendiği gibi gitmez. Koroğlu Ailesi Nalan’ın konağa dönüşü şerefine yemeğe gider ve yemekte sürpriz bir gelişme yaşanır.

Haberin Devamı

Hayri'nin Nalan'dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Ancak Feride son derece ciddidir. Hayri'yi tamamen Nalan'ın hayatından söküp atmak isteyen Feride, Hayri'yi öldüreceğini söyleyerek Nalan'ı tehdit eder. Koroğlu Ailesi Nalan’ın konağa dönüşü şerefine yemeğe gider ve yemekte sürpriz bir gelişme yaşanır. Cana'dan gelen haber Sedat'ı başta olmak üzere tüm Koroğlu Ailesi'ni yıkar.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Camdaki Kız 61. Bölüm Fragmanı yayında! Nalan, Sedat'ı seçti!

Her şeyi göz önünde bulunduran Nalan, bir yol ayrımına gelir. Hayri ve Sedat arasında seçim yapmak durumunda olan Nalan Sedat'ı seçer. Hayri'nin bütün baskılarına ve ısrarına rağmen tercihini Sedat'tan yana kullanan Nalan, eski hayatına kaldığı yerden devam eder.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!