Camdaki Kız 56. son bölümde Nalan ve Hayri'yi kim gördü? İşte Camdaki Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 56. son bölümde Nalan ve Hayriyi kim gördü İşte Camdaki Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2022 02:06

Camdaki Kız 56. son bölüm izleme ekranı, internetten yayınlandı. Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'ın 10 Kasım tarihli son bölümünde, Feride, kızına kabusu yaşatan ve onun bütün hayatını mahveden kardeşi Metin ile yıllar sonra yüzleşirken, Nalan ve Hayri'nin yakınlaştığı anları kimin gördüğü merak konusu oldu. Tüm bunların ardından Camdaki Kız 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın bu haftaki bölümünde, Rafet’in satışa çıkardığı oteli almak isteyen Emir’e Rafet'in cevap heyecan dolu anlara neden oldu. Nalan ve Hayri'nin aşkını öğrenen kişi gözleri dikkat çekerken; dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Cana'nın bebeğin babasının Sedat olduğunu Nalan'a itiraf etmesi haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selen, Muzo'nun verdiği adrese gider ve Nalan'ın Hayri'yle olduğunu tahmin eder. Bu sırada Nalan, Hayri'yle keyifli vakit geçirmekle meşguldür. Hayri, kapının çalması üzerine Nalan'ın yanında ayrılıp kapıya doğru ilerler. Nalan ise birine yakalanmanın paniği içindedir. Nalan, Hayri'nin daveti üzerine kahvaltıya gidiyor. Baş başa vakit geçiren ikili, ilk tanıştıkları anı hatırlayıp anıları tazeliyor. Nalan, annesinin kendisini aramasından her ne kadar huzursuz olsa da Hayri'nin yanın da olmasından huzurludur.

Haberin Devamı

Feride, Nalan ve Sedat’ın evliliğini kurtarmak için yeni bir plan yapar. Feride'nin yaptığı planla Hayri’nin Nalan için hazırladığı sürpriz bozulur. Hayri, hevesle hazırladığı sürpriz bozulunca Nalan'a karşı tavır alır. Nalan, hem Hayri için hem de kendisi için üzülür. Nalan, ilk fırsatta Hayri'yle yalnız kalır ve onu öper. Bu sırada onları kim görecek?

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Nalan Hayri'yi sevse de, Sedat'ı da bırakamıyor. İkinci adam olmaktan yorulan Hayri Nalan'a resti çekiyor. Öte yandan Cana Sedat'tan hamile olduğunu Nala'a itiraf ediyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!