Camdaki Kız 54. son bölümde Feride'ye yıllar sonra gelen telefon şoke etti! İşte Camdaki Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 54. son bölümde Ferideye yıllar sonra gelen telefon şoke etti İşte Camdaki Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2022 02:24

Camdaki Kız 54. son bölüm izleme ekranı, internetten yayınlandı. Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'ın 27 Ekim tarihli son bölümünde, Sedat'ın Nalan ve Hayri'yle baş başa arabada muhabbet ederken görmesi heyecanlı anlara neden olurken, Feride'ye yıllar sonra gelen telefon ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 55. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın bu haftaki bölümünde, Cana’nın Sedat’ın çocuğuna hamile olduğunu öğrenen Rafet’in tüm aile için yeni kararlar alması dikkat çekti. Nalan ve Hayri'nin açığını yakalayan Selen'in ne yapacağı merak dolu anlara neden olurken, dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalan, arabada Hayri'yle baş başa muhabbete dalınca Sedat'ın geldiğini fark etmez. Sedat, öfke dolu gözlerle Nalan ve Hayri'ye bakar. Nalan, Hayri'yle birlikte yakalandıktan sonra Sedat'a nasıl bir açıklama yaptı? Sedat, Nalan'ın sözlerine inanacak mı? Cana’nın Sedat’ın çocuğuna hamile olduğunu öğrenen Rafet’in tüm aile için planları vardır. Cana, Feride’nin kendisini serbest bırakmak için öne sürdüğü şartı çaresiz kabul eder. Rafet, Cana'nın Sedat'tan hamile olduğunu Feride'den öğrenen Rafet, yıkılır. Evlatlarının ve Gülcihan'ın kendisinden gizli saklı yaptıkları Rafet'in sabrını zorlar. Gülcihan'a öfkesi kusmaya gelen Rafet, tam tersi kendisi azarlanır. Gülcihan, Rafet'e resmen ateş püskürür. Sedat'ın Cana'dan çocuğu olacağını öğrenen Rafet, hemen hemen herkesin bu sırrı saklamaya çalıştığını anlayınca daha da öfkelenir. Rafet, soluğu konakta alır ve başta Sedat olmak üzere Selen'e ve Levent'e çok ağır sözler söyler.

Haberin Devamı

Nalan, Sedat'ın ihanetleriyle tek tek yüzleşirken kendisini Hayri'nin yanında ne kadar huzurlu hissettiğini fark ediyor. Hayri, Nalan'la birlikte vakit geçirmek için sabırsızlanırken, Nalan'ın da bulduğu her fırsatta Hayri'nin yanında olması ikisine de çok iyi gelir. Rafet, Sedat'ın yanında yer alıp arkasından iş çeviren herkesi cezalandırmak için harekete geçti. Böylece Selen de babasının arkasından iş çevirdiği için çok zor sahip olduğu ve her şeyden çok değer verdiği yönetim kurulu başkalığı için oturduğu koltuğu kaybetti. Rafet, Selen'in elinden her şeyi almış oldu. Nalan ve Hayri buldukları her fırsatı değerlendirerek birlikte vakit geçirirler. Nalan ile Hayri bu kez baş başa balık tutmaya giderler ve daha da yakınlaşırlar. Muzo ise bu anların tanığı olur. Selen, Nalan’ın yalanını yakalar.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Camdaki Kız 55. Bölüm Fragmanı yayında! Nalan ile Hayri'nin ilişkisi ortaya çıkıyor!

Muzo, Nalan ile Hayri'nin ilişkisi olduğunu öğrenip birileriyle paylaşıyor. Hayri ve Nalan'ın hareketlerinden şüphelenen Selen, ikiliyi takip etmeye başlıyor.
Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!