Camdaki Kız 50. son bölümde Muzo'nun Nalan ve Hayri'yi görmesi dikkat çekti... İşte Camdaki Kız son bölüm ve 51. yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 50. son bölümde Muzonun Nalan ve Hayriyi görmesi dikkat çekti... İşte Camdaki Kız son bölüm ve 51. yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2022 03:10

Camdaki Kız 50. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan Camdaki Kız'da geçtiğimiz haftaki bölümde izleyenlerin kafasında oluşan soru işaretleri bu bölümde yanıt buldu. Feride, Nalan'ın Hayri'den uzak durması için yeni planlar yaparken, Hayri'nin ise Nalan'ın Sedat'la arasını düzeltmesini kabullenmemesi dikkat çekti. Olaylardan şüphelenen Muzo'nun yasak aşkı öğrenip öğrenmediği ise merak dolu anlara neden oldu. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD izleme ekranı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her hafta perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizide bu hafta Rafet, Gülcihan'dan boşanmak için ilk adımı atarken Feride ise, Nalan'ın depodaki panik anlarından şüphe ederek, inceleme yaptı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Muzo'nun Hayri ve Nalan'ı sarılırken görmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat’ın geri dönüşü, hem Selen hem de Feride’nin sarf ettiği sözler Nalan’ın Hayri ile ilgili duygularını bastırmasına sebep olur. Sedat’ı Alp’ten özür dilemesi için Cana ile yaşadıkları eve götüren Rafet; şirkette yaptığı toplantıda da Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın artık Selen’e devredildiğini açıklar. Billur ile Nalan ise Sedat’ın dönüşünü kutlamak için dışarıda bir eğlence planlar. Feride, Nalan'ın depodaki panik anlarından şüphe ederek, inceleme yapıyor. Hayri'nin bıraktığı iz, Feride'nin dikkatinden kaçmıyor! Hayri, kendini ele verecek mi?

Haberin Devamı

Nalan'la konuşmak için içeri giren Hayri, Muzo tarafından izlendiğini fark etmez. Nalan, Hayri'ye olan öfkesini çekinmeden bağıra çağıra haykırır. Muzo, ikili arasında yaşanan hararetli tartışmanın farkındadır. Nalan'ın Sedat için organize ettiği gecede Hayri, kıskançlıktan deliye dönüyor. Nalan'ın yanında erkekleri gören Hayri, bir anda mekana giriyor ve Nalan'ı çağırıyor. Nalan ise Hayri'nin sert çıkışının ardından geceyi bitirip konağa dönüyor. Muzo, yasak aşkın farkına varacak mı?

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Camdaki Kız 51. Bölüm Fragmanı yayında! Muzo, Nalan ve Hayri'yi görüyor!

Nalan yaşadığı hayattan ve Sedat'ın söylediği yalanlardan bıkmıştır. Artık daha fazla dayanamaz. Hayri'den kaçarken aslında bir noktada Hayri'ye daha çok yaklaşmaktadır. Hayri ve Nalan bahçede sarılırken onları Muzo görür! Muzo gerçeği açıklayacak mı?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!