Camdaki Kız 40. son bölümde Nalan ve Hayri'nin fotoğrafı Sedat'ı şoke etti! İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 40. son bölümde Nalan ve Hayrinin fotoğrafı Sedatı şoke etti İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 03:19

Camdaki Kız son bölüm izleme ekranı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Her perşembe seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız'ın 21 Nisan tarihinde yayınlanan 40. son bölümünde Hayri ve Nalan'ın magazincilerin radarına girerek basına fotoğraflarının düşmesi dikkat çekti. Nalan ve Hayri arasında yaşanacaklardan korkan Feride konuya Sedat'ı dahil ederken; dizinin final anında Cana'nın Sedat'a Nalan ve Hayri'nin fotoğrafını atması damga vurdu. İşte, Camdaki Kız 40. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Camdaki Kız 40. son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Kanal D ekranlarında perşembe akşamı sevenleri ile buluşan Camdaki Kız'da bu hafta Muzo ve Pera’nın yakınlaşması çarpıcı gelişmeler arasında yer alırken, Sedat'ın Hayri ve Nalan arasındaki adı konmamış ilişkiyi anlaması gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. Camdaki Kız son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalan’a olan hislerini itiraf etmeye karar veren Hayri, cesaretini toplar ancak Nalan bu konuşmayı engeller. Hayri hislerini itiraf edemese de, magazinciler ikili arasında geçen anı yakalar. Nalan ve Hayri'nin fotoğrafları magazine düşecek mi? Feride, Nalan'ın Hayri'den uzak durması için Sedat'la ilgili plan yapar. Rafet'le konuşup Sedat ve Nalan'a şirkette birlikte çalışabilecekleri bir iş vermesini rica eden Feride, Sedat'ın da fotokopicilik işinden sıyrılmasını sağlar. Çünkü Feride, Sedat'ın böyle giderse baba olacağına inanmaz.

Haberin Devamı

Nalan ve Hayri'nin magazinciler tarafından çekilen fotoğrafları Cana'ya ulaşıyor. Cana hiç vakit kaybetmeden Feride'yle buluşarak Nalan'ı yakacak olan fotoğrafı Feride'ye gösteriyor. Feride, ayakta durmakta zorluk çekerek, şaşkınlığıyla öfkesi arasında çırpınıyor. Hayri'nin Nalan'a tatlı aldığı gece Sedat'ın her ikisine de sorular sormasının ardından Cana'da şok mesaj gelir. Sedat, telefonunda Nalan ve Hayri'nin sahilde çekilen fotoğraflarını görünce şoke olur.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Camdaki Kız oyuncuları arasında birbirinden önemli isimler yer alıyor. Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı dizide, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Devrim Yakut ve Tuğrul Tülek gibi oyuncular yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!