Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 14:28

Bodrum Masalı'nda hikaye adeta deniz gibi, dalgalar asla durulmuyor ve heyecan her daim devam ediyor. Beşinci bölümde yaşananları yazıya döktük, hafızanızı tazelemeniz ve bölümü gözden geçirmeniz için sizi yazıya davet ediyoruz, buyurun!

Haberin Devamı

EN İYİSİNİ ANNELER BİLİR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm

Cahit ve Uzay her ne kadar engel olmak istese de Ateş Alara’yı sınava sokmayı başardı. Sınav bitimine kadar azimle kapıda bekleyen Cahit ve Uzay sınav biter bitmez kendilerini okulda buldular. Ateş ve Alara ikiliden kaçtıklarını düşündükleri sırada hiç beklemedikleri bir isim, Yıldız Annemiz kaçışlarına engel oldu. Alara’yı annesine teslim etmenin en doğru karar olduğunu düşünmüştü. Kendince ve bizce çok fazla haklıydı çünkü bu olay çorap söküğü gibi uzamaya başlamıştı. Bir anne olarak doğru bir karar verdi, gençler için olumsuzdu elbette... Alara’yı bundan sonra çok güzel günler beklemiyordu. Parası, telefonu ve arabası elinden alınmıştı. Bunların eksikliğini hiç hissetmeyen biri bunlarsız çok fazla yapamazdı. Alıştığı hayatın dışında bir hayatı yaşamak ve bunu Ateş’le yaşamaya çalışmak, “Ben Ateş’e çok aşığım!” cümlesini dile getirmek kadar kolay değildi. Bakalım bu savaştan aşkları galip gelecek mi?

 

Haberin Devamı

ATEŞ'İ YENİ OLAYLAR, YENİ DURUMLAR BEKLİYOR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm

Malum Ergüven ailesinde cepler boş. Evi idare edebilecek tek geçim kaynakları iş yapmayan daha doğrusu Evren yüzünden yapılamayan otel... Tabi bunda Su kızımızın saflığının rolü çok büyük. Maddi durumlar kötü olunca ailenin çocuk fertleri de bazı sorumluluklar yüklenmeye karar verdiler. Ateş ve Su kardeşler, Bodrum’da başları sıkıştığı zaman ilk koştukları isimler olan Aslı ve Kelebek’in yardımı ile iş hayatına "Merhaba!" demek istediler. Malumunuz Aslı güzel ve iyi kalpli olduğu kadar da çalışkan bir kızımız... Reçel de yapar, peynir de! Bu bölüm tanışma şerefinde bulunduğumuz Haydar Amca’ dan Ateş’e iş istemeye gittiler. Erkek ortamında bir futbol muhabbeti dönüyorsa ve hele de aynı takımı tutuyorsan kaynaşmamak ne mümkün! Hagi ve Metin Oktay abilerimiz sağ olsun bir güzellik de Ateş’e yaptılar! Haydar Amca Ateş’i o kadar çok sevdi ki Aslı’ ya damat olarak uygun gördü. İşini garantiye almak isteyen Ateş Aslı ile evlilik yolunda olduklarını söyleyince kaptı işi! 

Haberin Devamı

Kelebek, istisnasız hepimizin en sevdiği karakterlerin başında geliyor. Öylesine samimi ve bizden bir karakter ki izlerken hepimizin yüzlerine güzel tebessümler hediye ediyor. Ve de hiç şüphesiz sorumluluklarının farkında olan tek insan.. Kelebek’in bu sefer ki orijinal planı elinde bulunan arabayı satıp bir cafe açmak. Arabanın ruhsatının bulunduğu ceket Faryalı’nın üstündeydi. Faryalı ise Yıldız ile küçük bir hesaplaşma gerçekleştirmesi gerekiyordu. Ceketi can havliyle çıkarıp atınca ceket denize düştü. Bu durum Kelebek’i biraz zor duruma soktu ama bir nevi halletti araba işini. 

 

SEVGİNİN ESKİSİ OLUR MU?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm

Haberin Devamı

“Sen kızıma annen benim eski sevgilim mi dedin?” diye soran Yıldız’a en güzel cevabı “Sevginin eskisi mi olur be?” diyerek Faryalı verdi. Cidden Yıldız sevginin eskisi mi olur ? Kalbinin en derinine sakladığın sevgin hala çok sıcak değil mi, ilk günkü gibi canını yakmıyor mu? Yıldız da haklı kendince, boyu kadar güzeller güzeli iki tane çocuğu var. Hiç kimseyi düşünmüyorsa bile iki evladını düşünmek zorundaydı. Belki de sevgisi kalbinin en derinlerinde saklı kalmalıdır.  Ne demiştik Kelebek cafe açmayı planlıyor. Su iş için kendisinden yardım isteyince cafe işine direkt Su’yu dahil etti. Ama Kelebek’in şansına cafe açmak istediği yer Haydar Amca'ya aitti. Haydar Amca yıllardan beridir Kelebek’in yengesi Üzüm Teyze'ye sevdalıymış. Kelebek de amcasına çok benzediği için sevmezmiş Kelebek’i. Haydar Amca Aslı’yı çok sevdiği için Kelebek dostundan yardım istedi. Aslı, pek sıcak bakmasa da Ateş mekanı çok beğendiği için Kelebek’in fikrine hemencecik dahil etti kendini. Yarıştan dolayı olan borcunu Haydar Amca'yı ikna etmekten yana kullandı Ateş. 

 

Haberin Devamı

KALP ATMAK İSTERSE KİM ONA HAYIR DİYEBİLİR Kİ?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm

Faryalı Yıldız ile konuşmasından sonra can havliyle Cahit’in oteline gitti. Cahit’in çaldığı kafile ile Cahit’in yeni kafilesini alarak kısasa kısas yaptı. Otel birazda olsun iş yapmaya başlamıştı. Ama ortada Evren faktörü var iken biraz daha dikkatli olmak gerek. Faryalı’nın odasında bir şeyler ararken “16 Mart” konulu biriktirilen takvim yapraklarını buldu Yıldız… Takvimlerden haberin yok mu, geçiyor yıllar be Yıldız'cığım. Yıllar geçiyor da acısı geçiyor mu? Bir gün bile olsa diniyor mu? Faryalı, yıllar boyunca bastıramamış sevgisini, takvim yapraklarında ve kolyesinde yaşatmış büyük aşkını. Yıldız, saklamış sevgisini en değerli hazinesi gibi. Kimselere göstermemiş, kimselere anlatmamış. İçinde çığ olmuş büyümüş sevgisini dışarıya yansıtmayacak kadar özel sevmiş. Bakıyorum da her ikisi de çok derin ve özel sevmiş. O sevgiye dokunmaya çalışsak yanar ellerimiz, kavruluruz… Faryalı otele gelince, Yıldız elinde takvimler ile “Beni sevme.” dedi Faryalı'ya. Faryalı durur mu yapıştırdı hemen cevabı; “Sana mı soracağım?” Birini böylesine severken kimden izin alınır ki... Kalp atmak isterse kim atma diyebilir ki ? 20 senedir biriktirilen takvim yapraklarını yaktırdın ya Yıldız, ah be ah! 

 

Haberin Devamı

MUHTEŞEM DÖRTLÜ İÇİN HİKAYE YENİ Mİ BAŞLIYOR?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm

Cafe için onay alındıysa başlasın o zaman hazırlıklar! Alara yardım (!) etmeye gelmişti güya ama yardım etmekten çok zararı dokunacaktı da erken müdahele can kurtarır ! Alara her ne kadar Ateş’e destek oluyormuş gibi gözükse de yaptığı işlere inancının olmadığı aşikardı… Bizimkilerin cafe açacağından haberdar olan Uzay ve Cenk koyuldu iş başına. Su kızımız yine boşboğazlığı ile Cenk’e Haydar amcanın Kelebek’i sevmediğini de anlatmış. Sanırım Su biraz sussa kötü olaylar sisilesi olmayacak ama onu da böyle sevdik. Bu olaylar üzerine elbette ki Uzay ve Cenk başladılar plan yapmaya! Plan, Haydar amcayı beache getirip Kelebek’i görmesini sağlamaktı. Bu plana kulak misafirliği yapan Rana, Cenk’e giden her yol mubahdır diyerekten bizimkilere bu plandan bahsetti. Rana’nın büyük katkılarıyla plan Haydar amcanın Uzay ve Cenk’i tüfeği ile kovalaması ile sonuçlandı. Su, bu olaydan sonra Cenk’in “Ben yapmadım!” sözlerine inanaraktan saflık seviyesini en üst seviyeye çıkardı. Kelebek Su’yu öyle masum seviyor ki, Su’nun her seferinde Cenk’e inanışı sinirlerimizi bozmuyor değil. Ama bu bölüm Rana’nın Kelebek’e olan ilgisini kıskanarak ufaktan kaptı gönüllerimizi...

 

DARTH VADER'İN TORUNU UZAY'IN PLANLARI BİTMİYOR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 5. Bölüm

Uzay’ı hepimiz seviyoruz. Dizi tarihinin en sevimli kötü karakteri olabilir. Ama bu sefer öyle bir şey yaptı ki üzdü bizi. Kelebek, Su, Aslı ve Ateş’in emek vererek büyük bir özenle hazırladıkları cafenin açılış günü mekana zehirli variller yerleştirdiler, Cenk'le. Biraz fazla abarttılar desek yanılmış olmayız. Cenk arkasında öyle bir delil bıraktı ki, Su artık “Cenk yapmadı!” triplerine giremezdi. Varilleri taşırken “Su” yazılı kolyesini düşürmüştü. Su kolyeyi görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Olsun güzel kızım Kelebek gibi güzel seven adamlar varken Cenk için üzülmeye ne hacet.

Dostlukların daha sağlamlaştığı, esas çiftlerin ilişkisinin temellerinin atıldığı bir bölümdü. Çok eğlenceli bir bölümü de geride bıraktık. Haftaya 6.bölümde görüşmek üzere!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!