Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 11:04

Bayram öncesi izlediğimiz dördüncü bölümde eğlenceli ve entrikalı bir bölümü geride bıraktık. Dostluk, aşk, yüzleşme ne varsa hepsini izledik. Bölümden aklımızda neler kaldı? Beraber uzunca bir göz gezdirelim!

Haberin Devamı

Biz Alara’yı Londra’ya uğurladık sanıyorduk, meğerse kendi tabiriyle "Ateş’e olan aşkından" dolayı Londra’ya gitmekten vazgeçmiş. Kendini İstanbul’a, Rana’nın yanına atmış. Böylelikle Rana karakteri ile resmi olarak tanışmış olduk. Alara’nın yanına gitmek için tek çaresi milli takım seçmeleri olan Ateş, yine ve yine Aslı’nın yardımı ile havuzda antreman yapıyordu. "Bizim kız demek ki kıyamadı! yine diye aklımızdan geçirdik. Aslı kıyamaz ama Kelebek hiç acımaz! Ateş’i gizli bir şekilde havuza soktuğu için Aslı’ya haklı bir atar yaptıktan sonra en iddialı olduğu konu yüzme konusunda Ateş’e havasını attı. Ateş’in seçmelere katılmak için okul müdürünün onayı gerektiğini Kelebek hatırlatmış oldu ve Ateş düştü okul yollarına... İlk başta gayet insanca isteğini dile getirdi ama “İsteğiniz reddedilmiştir!” anonsu ile karşılaşması çok uzun sürmedi. Red cevabını aldıktan sonra işe koyulan Ateş, müdür beyin adeta evladı gibi sevdiği arabaya ufak bir zarar verince müdürün odası Ateş’e kaldı. Gizlice girdiği odadan işini hallederek çıktı.

 

Haberin Devamı

ALARA GİTMEDİ, GİDEMEZ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Kelebek’in haklı bulduğum atarını görünen o ki Kelebek haklı bulmuyordu. Bin yıllık arkadaşının suratını asık görünce dayanamadı ve özür diledi. Aslında Aslı’nın surat asıklığının sebebinin kendisi olmadığını anlayınca Ateş’e dair tatlı imalar yapmaya başladı. Portakal güzelinin pek bir zoruna gidince bu imalar bir darlandı kızımız ve hemen olay yerinden uzaklaştı. Yoluna Aslı'sız devam eden Kelebek “denge bozan” Su ile karşılaşınca belki Su’nun hak ettiği biraz bir sert tavır sergiledi. Ama karşısında Su olunca bu sert tavrını çok uzun süreli takınamayacağı aşikardı. Aşk böyle bir şey, insanın dengesini hakkaten bozuyor!

 

PARA DENİNCE AKLA O GELİR, EVREN!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Haberin Devamı

Ortaklar masası açılmış oteli kurtarma planı yapılıyordu ki Faryalı’nın manidar deyimiyle “para” lafı geçince Evren’in odaya giriş yapmasına pek şaşırmadık. Gözde seçmeler için gelecek yüzme federasyonunu ile görüşmüştü ve takımın kalacağı odaları ayarlamalarını istedi. Tabi bu kısım Evrenden gizli bir şekilde yapılmalıydı. Çünkü Evren’e güven olmazdı, olamadı da... Otel iş yapmasın diye Cahit ile iş birliği yapmaya başladı. Kötülük yarışında kim bir adım öne çıktı, tartışılır. Cenk cephesinde durum yine aynıydı. Elinde bir bavul ve özür dilemesi gereken bir Su... Su kızımız diğer affetme süreçlerine göre bu sefer daha istikrarlı gibiydi. Umarız ki bu istikrarı uzun süreli olur.

 

Haberin Devamı

SU İÇİN CİDDİ KARARLAR VERME VAKTİ GELDİ Mİ?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Kelebek sürekli bir sitem halindeydi, en çok da abisine karşı kırılmış gibiydi. ”Gidersem görürsün. Ben senin için duruyorum abi!” diyerekten de apaçık belli etti sitemini. O an koydu kafasına seçmelere katılıp oralardan uzaklaşmayı koydu. Gitme kararını ilk Su ile paylaşmak istedi. Su "Kal!" deseydi eğer tereddüt etmeden kalırdı ama Su “Gitme!” demedi. Böyle yaparak üzdü Kelebek’i... Gözde ve Evren arasında ise oldukça sert rüzgarlar esiyordu. Gözde, uğradığı hayal kırıklığından ötürü göreni ürpertecek bir hırsa bürünmüştü. “Yıldız’ı sevdiğin gibi beni de seveceksin!” cümlesi hırsının en somut belgesiydi. Bakalım Evren tekrar Gözdeye dönmenin yollarını arayacak mı? Bizce o taraflar feci karışacak ya neyse!

 

Haberin Devamı

FARYALI'NIN GENÇLERLE VE GEÇMİŞİYLE MÜCADELESİ BAŞLADI!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Alara, Rana ve Mert’i alıp Bodrum’a geldi. Bodrum'da elini kolunu sallayıp gezemeyeceği belliydi. Bodrum’a adımını atar atmaz “Dikkat, Uzay çıkabilir!” uyarısını aldı. Rana’nın Instagram hesabına yüklediği bir fotoğraf karesinden Alara’nın çantasını görür görmez Ateş’in peşine takıldı. Alara Bodrum’a dönüyorsa elbet Ateş’e uğrardı. Ateş'ciğimiz ise kapmış makarnasını Aslı’ya ders çalışmaya gitti. Ateş, mesken edindiği Aslı’nın boynun da yine bir şeylerin kokusunu aradı ve bu sefer ki kurabiye kokusuydu! Onlar ders çalışa dursun Alara, Aslı’nın evinin önüne gelmişti çoktan. Ee tabi kapıda nöbet tutan bir Uzay vardı. Rana ve Mert’in yardımıyla Uzay sorunsalını şimdilik halletti. Kurabiyeden son bir tane kalınca kurabiye savaşı içine giren Aslı ve Ateş bir anda kendilerini yerde üst üste buldular. Alara ise Ateş’e sürpriz yapmak isterken en büyük sürprizi kendisi yaşadı. Alara’yı görünce bir hayli şaşıran Ateş, yine ve yine ekliyorum ve yine Aslı’nın yardımına muhtaç kaldı. Alara o gece Aslı’nın evinde kalacaktı. Peki ya aynı adama belli şeyler besleyen iki kadının ilk sabahı nasıl geçerdi? Kesinlikle evlere şenlik! Bol bol birbirlerine laf sokan kızlarımızın galibi bence Aslıydı! Rana resmi olarak hayatımıza girdiğine göre Su ve Cenk’i ayırmak için her türlü kötülüğü yapacak. Uzay, Rana ile Cenk’e karşılık Alara’nın yerini öğrenmek için anlaşma yaptı. Uzay boşuna “Herkes aşkının peşinden gidecek.” demiyor. Su ve Cenk’i ayırmak adına yapılan ilk plan başarısız olunca Alara’nın yeri şimdilik gizli kalmayı başardı.

 

Haberin Devamı

MÜKEMMEL İKİLİ: ATEŞ VE KELEBEK!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Seçmeler yaklaştıkça hazırlıklarını sıklaştıran Ateş, kampası Mert ile çalışmaya başlayacaktı ki Kelebek bir anda orada belirince planlar yarım kaldı. Ama bize büyük bir seyir keyfi yaratan Kelebek vs Ateş yarışını izlemiş olduk. Bu sefer berabere kalmışlardı ama Ateş'ciğim dikkat edelim çocuğa boşuna Kelebek demiyolar! Ortaklar cephesinde durum gelecek olan grubu beklemek ile geçiyordu. Su kızımız annesinden gelecek olan grubun haberini öğrenmişti. Zaten Faryalı ile ilgili şüpheleri vardı bununda etkisi ile babasına anlatmaması gerekenleri anlattı. Evren bu haberi alır da durur mu hiç! Hemen Cahit’i arayıp gelecek olan grubu kendi otellerinin birinde daha az bir fiyatla ağırlamasını istedi. Bizim ortaklar otelin önünde gelecek olan grubu beklerken ard arda gelen iki otobüste otelin önünden çekip gidince kafalarda soru işaretleri oluşmaya başladı. Grubun Cahit’in oteline gittiklerini öğrenince Faryalı ve Gözde hiç şüphesiz Evren'den bildiler bu olayı. Ne diyelim kesinlikle haklıydılar.

 

SEVENLERİ AYIRMA PLANLARI BAŞLASIN! 

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Uzay’ın Su ve Cenk’i ayırmak için yaptığı ikinci plan Rana için baya etkili olunca Alara’nın yerini söyledi. Su’nun kendisini Cenk ile basmasını beklerken Uzay ile basılınca fazlasıyla şaşırdı. Arkadaşını sattığı ile kalmış oldu diyebiliriz. Eh be Rana'cığım, Uzay’ın ipi ile kuyuya inilir mi? Alara’nın yerini öğrenen Uzay Aslı’nın evine doğru yol almaya başladı. Su’nun kahramanı olmak isteyen Cenk, Uzay’ın Alara’nın yerini öğrendiğini Su’ya haber verdi. Ateş’e ulaşamayan Su, kendini Aslı’nın evinde buldu. Uzay, arabası ile kapıda belirince Alara’yı aldı gitti Su. Aslı’ya ise Uzay’ı oyalamak kaldı. Uzay Alara’yı bulamayınca Aslıya da kinlenip çıktı evden... Bodrum'da hayır kurumu yapan bir yer arıyorsanız eğer öncelikle Aslı’ya daha sonrasında Kelebek’e başvurabilirsiniz. Zira Su ve Ateş sıklıkla bu amaç için Kelebek ve Aslı’yı kullanıyorlar. Alara’yı Aslı’dan alıp saklaması için Kelebek’e getirdi. İlk başta Su’ya yine sert bir tepki verse de karşısında ki Su olunca kıyamadı kabul etti. 

 

TARAFLAR BELLİ OLDU BİLE!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Uzay ise Alara’yı Aslı’nın evinde bulamayınca Alara’nın Bodrum'da olduğunu Cahit Bey’e söyledi. Ateş yüzdüğü için Su’nun mesajını görmemişti ama çıkar çıkmaz mesajı gördü ve soluğu Faryalı’nın yanında aldı. Cahit ve Uzay da oraya gelince adeta yüksek gerilimi hisseder duruma geldik. Uzay’ı severiz ama yeri geldiğinde Ateş kadar cesur olmadığını beyzbol sopası ile Ateş’in omzuna vurduğunda anlamış olduk. Faryalı hemen olaya müdahele etti. Otele bakabileceklerini söyledi çünkü ellerinin boş döneceğini çok iyi biliyordu, öyle de oldu. Faryalı-Ateş bir, Cahit-Uzay sıfır! Bütün bu hengamenin içinde yarış günü de geldi. Yarış başlamadan önce Ateş’in ufak oyununu Müdür Bey engellemeye çalıştı ama Kelebek olaya el atınca yumuşadı. Şüphesiz ki dizinin en özel karakteri Kelebek. Diğerlerine göre daha olgun, ayağı daha sağlam basıyor yere. Kelebek, Su’dan “Gitme!” sinyalini aldı. Üstüne de abisi onu tekrardan otel işlerine çağırınca Ateş’e kazanması için yardım etti. Gönüllerin şampiyonusun Kelebek! Ama unutulan bir Uzay faktörü vardı. Yarışın yetkililerinden biri ile anlaşan Uzay, Ateş’in idrar testini dopingli bir idrar testi ile değiştirdi. İddia ediyorum Uzay şeytana pabucunu ters giydirir, öyle bir zeka!

 

İMKANSIZLIK DİYE BİR ŞEY VAR MI?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 4. Bölüm

Sırada Su ve Faryalı’nın yüzleşmesi vardı. Faryalı, eğer babasına gelecek olan grup ile ilgili bir şey söylediyse annesini söylemesini istedi. Babasına haddinden fazla düşkün olan kızımız anne ve babasının arasını bozduğu düşündüğü Faryalı’ya “Annemle sevgili miydiniz?” diye bir soru yöneltince Faryalı’nın o yürek burkan bakışları biz seyircileri dağıttı geçti. Bazı sorulara cevaplar konuşulmadan da verilebiliyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk. Bu sahnede Dilan Deniz’in başarısını es geçemeyeceğim. Alkışı hak eden bir performans sergiledi. Ateş ve Alara, Ateş’in bursunun iptal olduğunu öğrenince tek çareleri Alara’nın sınava girip Türkiye de bir okul kazanmasıydı. Ertesi sabah sınav gitmek için yola çıkan ikili okul kapısında Cahit ve Uzayı görünce “Yok artık!” dedirtecek cinsten bir aksiyona girip, paraşüt ile okula girdiler. Bu sahnede kesinlikle “Evde denemeyiniz!” diye bir dipnot eklemeliydiler. Velhasıl kelam dördüncü bölümün de böylelikle sonuna geldik. Emeği geçen herkese teşekkürler! 

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!