Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 09:35

Aşk bir yandan, aileler arası anlaşmazlıklar diğer yandan... Bodrum Masalı üçüncü bölümüyle bize "Bu hikaye daha yeni başlıyor!" dedirtti, kendine iyice bağladı desek yalan olmaz! Bölümde neler olduğunu en ince detayına kadar anlatttık, buyurun yazıya!

Haberin Devamı

ATEŞ GİBİ CESUR OLMAK GEREK!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Geçen hafta Ergüvenleri kapılarına dayanan polisler ile baş başa bırakmıştık. Yeni bölüme de aynı heyecan ile başladık. Evren bizi şaşırtmadı ve o an için tek çareyi kaçıp saklanmakta buldu. Kaçarken yakalandığı Ateş’e Cahit’in kendisini ihbar ettiğini söyledi. Ateş, bunun hesabını sormak adına tekrardan Cahit’in evinde buldu kendini. Gencecik yaşına rağmen Cahit’e resmen hayat dersi verdi. Cahit’in gayet saygısız bir biçimde teklif ettiği parayı büyük bir olgunlukla redetti. O odadan parayı alarak çıkmadı ama belki de hayatını değiştirecek olan yemeğin davetiyesini buldu. Hayatını değiştireceğini düşündüğü kişi Uzay’ın üvey babası olunca bir tereddüde düşmedik değil. 

 

Haberin Devamı

ARADA "HAYIR!" DEMEYİ UNUTMAMAK LAZIM!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Ateş'in cesaretini seviyoruz ama cesaret bir yere kadar... Bu davete gitmek için öncelikle sağlam bir plana daha sonrasında ise güvenilir ekip arkadaşlarına ihtiyaç vardı. Soluğu Faryalı’nın yanında alan Ateş oğlan planının onayını alınca iş birliği için Aslı’nın kapısına gidiverdi. Ateş, Aslı’dan yardım isterse Aslı hiç "Hayır!" der mi ? Diğer yandan Su da babasına yardım etmek için Kelebek’in yardımına sığındı. Kelebek de Aslı gibi, Su’ya gelince “Hayır!” kelimesinin varlığını unutuyordu adeta... Ateş, Aslı’nın da yardımıyla yemeğin olduğu otele girebildi. Gönenç Bey’den destek kredisi istediğini dile getirdi ancak Cahit’in de katkılarıyla plan başarısız oldu. Oradan ayrıldıktan sonra yardıma biraz geç koşan Kelebek ve Su ile rastlaştılar. Bu durumdan her ne kadar memnun olmasa da başarısız olan ilk planın yerine Su’nun ikinci planı devreye girdi. Gönenç Bey'i lavaboya kilitleyip Ateş’e konuşması için belli bir zaman kazandırdı. Ateş'ciğimiz ne kadar dil döktüyse işe yaramadı. Bu plan da başarısızlık ile sonuçlandı.

 

Haberin Devamı

AŞK DEMEK EMEK DEMEK!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Sevdiğin tarafından canın yandığı zaman sevdiğinin canını yakmak mıydı aşk ? Uzay’a göre aşkın tam karşılığı buydu. Alara, babasına olan kırgınlığı ve Ateş’e olan üzüntüsü birleşince kendisini Uzay’ın yanına attı. Alara’nın ağzından dökülen, “Ben Ateş’e çok aşığım.” cümlesi Uzay’ı adeta yaktı geçti. O an düşündü Alara’nın canını yakacak olan planı ve Ateş'e babasından çalıp para vermesi gerektiğini söyledi. Uzay biz seyircilerin izlemeyi seveceği bir kötü, zeki ve hedefine odaklanmış bir tip.... Aşka değinmiş iken Su ve Cenk arasında sular bir türlü durulmuyordu. Cenk’in sürekli Kelebek’i kıskanışı tartışmalarına yol açıyordu. Ateş ve Alara’nın durumu ise malum olaylardan ötürü pek de iç açıcı değildi. Kelebek ve Aslı’ya gelecek olursak, platonik olmak kolay değil! Ekran başında acaba kaç kişi platonik aşklarını hatırlayıp acı çekti? Bizce sayısı epey fazladır!

 

Haberin Devamı

BAZI PLANLAR İNSANLARI KANKA YAPAR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Gönenç Bey’den kredi almak adına yaptığı her plan başarısız olunca Ateş tekrardan kendini Faryalı’nın yanında buldu. Bu sefer ki planı diğer planlarının aksine daha elle tutulur cinstendi. Tam bir ralli tutkunu olan Gönenç Bey bu yıl onuncusu düzenlenen yarışta onuncu birinciliğini elde etmek için çalışıyordu. Ateş de buna engel olup şampiyonluğa karşılık krediyi takas haline getirecekti. Bu kadar işi tek başına yapmak bir hayli zor tabi. Peki ya Bodrum ili sınırları içinde tüm kapılar kime açılıyordu? Kesinlikle Kelebek’e! Ateş’in planının yolu bu sefer Kelebek'le birleşti. Açıkçası izlemek için gün saydığımız Ateş – Kelebek ikilisini izlemek bizim için büyük bir keyifti. Gelelim yarışa, arabadan aldıkları parça ile Gönenç Bey’in büyük şampiyonluğunu kaybetmesine ramak kala şampiyonluk vs kredinin kazanan tarafı Ateş oldu. Boşuna dememişler azmin sonu zaferdir diye! 

 

Haberin Devamı

GENÇLER "UZAY" TEHLİKESİNE DİKKAT! 

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Ateş’in büyük bir hırsla kazandığı zaferi maalesef ki pek uzun süreli olamadı. Planından Cenk’e bahsetmemesi için Su’yu uyarmasına rağmen saf ve güzel kızımız Cenk ile daha fazla arasını açmamak adına her şeyi anlatmıştı. Cenk ise Uzay’ın verdiği akıl ile bir şeylere kalkışmasın diye Ateş’in tüm planını Alara’ya anlattı. Cenk’in bu anlattıklarına kulak misafiri olan Uzay hiç boş durur mu ? Babası krediyi Ateş’e vermesin diye çalışanlarından birine kendini dövdürttü. İki bölümdür sempatik bir kötü çocuk olarak Uzay’ın aslında hiç de öyle olmadığını bu bölüm ziyadesiyle görmüş olduk, tehlikeli tarafını izlemekte ayrı bir keyif vermedi desek yalan olur. Sonuç o ki Gönenç Bey krediyi Ateş’e vermekten vazgeçmişti. Uzay, planının zaferini kutlamak istercesine Cenk’i kullanıp Ateş ve Su’yu evine getirtti. Aynı zamanda da Alara’ya Ateş’in tek umudunun onun vereceği para olduğunun dillendirince, Alara daha fazla babasından ötürü vicdan azabı çekmek istemeyerek Uzay’ın planını hayata geçirmeye kalkıştı. 

 

Haberin Devamı

ALARA'NIN İŞİ ZOR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Ateş ise büyük bir zahmet ile almayı başardığı krediyi kaybetmenin sinirini yaşıyordu. Tüm sinirini de çoğunlukla Uzay’dan biraz da Su’dan çıkardı. Alara, sevdiği adama yardım etmek maksadıyla babasının  kasasından para almak için kolları sıvadı. Uzay, Alara’ya devamlı bir şekilde empoze ettiği planını Cahit’e de söyleyince ortalık karıştı. Suçüstü yakaladığı kızını Ateş’i unutmasına adına Alara’yı İngiltere’ye göndermeye karar verdi. Eh be Alara, ne diyelim sana! İşleri iyice zorlaştırdın ama yolun sonunda aşk olunca insan bazen yanlışı bile doğru olarak görüyor. Gençlik, ne yaparsınız?

 

GÖZYAŞI, HAYAL KIRIKLIĞI VE  ÖFKE!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Babasının kaçacağını öğrenen Ateş, tüm gücünü toplayıp babasının yanına gitti. Ateş, bu sahnede adı gibi yaktı geçti bizi... Döktüğü gözyaşıyla, haykırışıyla, kendisine dar gelen acısıyla belki de öfkesiyle derinden etkiledi bizi. Bizi bu kadar etkiledi ise babasını elbet etkilemiştir diye düşündük ve yanılmadık. Evren, Gözde ile kaçmaktan vazgeçerek Gözde’yi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Canı yandığı zaman sevdiğinin canını yakmaktan kaçınmayacak aşıklarımızın listesine Gözde de üst sıralardan giriş yaptı. Evren’in onu yarı yolda bırakması ile bir dakika bile düşünmeden ihbar etti Evren’i, sevdiği adamı. Karısının, can düşmanının, çocuklarının gözü önünde tutuklanan Evran için artık yolun sonu gözükmeye başladı. Aslında hepsi için yolun sonu gözükmeye başlamıştı. Çünkü otel Cahit’e satılacaktı. 

 

"GİTME, SENİ SEVİYORUM BEN!"

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Cenk’ten Alara’nın gideceğinin öğrenen Ateş, Alara’ya yetişmek adına tekrardan Aslı’nın yardımını almaya mecburdu. Havaalanları birçok vedaya şahit olmuştur ama bu bir başkaydı. Bir yandan “Gitme, seni seviyorum. Hiçbir şey için geç değil.” diyen bir genç adam öte yandan ise sevdiğini dile getirmekten çekinmeyen ama gitmeyi çoktan kabullenmiş bir genç kız. Birde Aslı.. Konuşamadı, ürktü, dokunmaya kıyamadı. Sevdiğin insanın acısını acın yapıp onun için gözyaşı dökmek yeryüzünde tarifi olmayan en çaresiz acı türüdür. Çaresizliği ve aşkı anlatamadı belki ama yürek burkan sarılışı ile çaresizliğin ve aşkın resmini bizlere ölümsüzleştirdi. 

 

YENİ ORTAK, YENİ ENTRİKALAR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 3. Bölüm

Otelin satış işlemleri yapılırken hiç beklenmedik bir isim yani Gözde otele ortak olarak otelin satılmasını engelledi. Serbest bırakılan Evren ise otelin satılmadığını hatta Gözde ile ortak olduklarını öğrenince adeta neye uğradığını şaşırdı. Üçüncü bölümü de böylelikle sonlandırmış olduk. Her bölümü yüksek beklentiler içinde beklediğimiz dizimizin dördüncü bölümünü de büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!