Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir ve nerede (hangi otelde) çekildi? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir ve nerede (hangi otelde) çekildi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2023 17:24

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu ve nerede çekildiği ve oyuncuları ile merak uyandırıyor. Başrolünde Melisa Sözen'in yer aldığı dizi, pek çok farklı mekanda çekiliyor. Bir anne ile kızın gizemli hayatını konu alan dizide gerilim dolu sahneler yer alıyor. Peki, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir ve nerede çekildi? İşte, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları hakkında detaylar

Haberin Devamı

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi, dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Her bölümünde farklı bir maceranın yer aldığı Biz Kimden Kaçıyorduk dizisinin konusu ve nerede çekildiği ilgi uyandırıyor. İşte, o konuda detaylar

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE NEREDE ÇEKİLDİ?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirildi. 

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE KONUSU 

Otellerde kalarak kaçak bir hayat süren gizemli bir anne ile genç kızı, karşılarına çıkan tehditlerle baş ederken geçmişlerinin üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanır.

Eksantrik bir anne ile genç kızı lüks bir otele giriş yapar. Gözlerden uzak kalmaya çalışan bu gizemli ikili, hem otel personelinde hem diğer konuklarda merak ve şüphe uyandırır.

 

Haberin Devamı

Anne-kız cennet gibi bir otele yerleşir. Kızın zorlu soruları karşısında annenin acı ve tatlı anıları canlanır. Ayrı geçirdikleri bir günün sonunda ikilinin huzuru yine kaçar.

 

Anne-kız uzun bir yolculuğa hazırlanmaktadır. Anne, kızının doğumunu ve o zamanki karmaşık duygularını hatırlar. Polis giderek yaklaşırken anne, riskli bir plan yapar.

 

Polis izlerini sürerken anne-kız Kapadokya’da geçmişi hatırlar. Kulak misafiri olduğu bir konuşma, kızı korkutur ve endişelendirir. Bir kavganın ardından ikiliye yine yol görünür.

Anne bankada kapana kısılır. Bir akraba, annenin ailesini ve yaşanan trajediyi polise anlatır. Anne-kız yurt dışında beş parasız kalınca stres içindeki anne bir çıkış yolu bulur.

 Anne-kız tuzağa düşmekten son anda kurtulur. Anne, nihayet babasıyla yüzleşirken kızı, beklenmedik bir hamle yapar. Polis bir dizi cinayet arasında benzerlikler tespit eder.

Beş parasız kalan anne bu kez farklı bir yol deneyecektir. Olayı devralan başka bir polis ekibi ise enselerindedir. Anne-kız bir kez daha kaçmayı başarabilecek midir?

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE OYUNCULARI

Melisa Sözen

Eylül Tumbar

Musa Uzunlar

Başak Daşman

Birand Tunca

Alper Çankaya

Hakan Emre Ünal

Meriç Rakalar

Emrah Kolukısa

Kubilay Tunçer

 

 

BAKMADAN GEÇME!