Bir Zamanlar Çukurova'nın 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Demir Züleyha'yı vuruyor

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurovanın 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Demir Züleyhayı vuruyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2020 20:17

Bir Zamanlar Çukurova'nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan fragmanında Hünkar'ın gerçekleri itiraf etmesi ve Demir'in Züleyha'yı vurması bu hafta dizide sıra dışı gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. Yamanlar Konağı'nda yer yerinden oynarken Müjgan'ın elinde bavuluyla gitmesi de merak uyandıran sahneleri ekranlara taşıdı. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili ipuçları.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 5 Mart Perşembe akşamı 58. bölümü ile diziseverlerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında gerçeklerin ortaya çıkması ve patlayan silahtan çıkan kurşunun Züleyha'yı vurup vurmadığı dikkat çekti. İşte, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ercüment'in davasını gönülsüz de olsa işbirliği içinde tamamlayan Demir ve Yılmaz, girdikleri barış yolunda yeniden işbirliği yapıyor! Fekeli'nin adeta önüne düşen bir bilgi ile Çukurova'da yaşanan gelişmeler, iki aileyi yeniden birlikte harekete geçiriyor. Hatta Demir ve Yılmaz kendilerini ortak olarak buluyor.


İki ailenin yakınlığı hatta zorunlu konuşmalar için çat kapı bir araya gelişleri, Müjgan'ı yeni bir sinir krizinin eşiğine getiriyor. Behice ve Fekeli'nin tüm nasihatleri de boşa gidiyor. Müjgan, Yılmaz'ın bu barışa Züleyha için evet dediğini söylemekten de, bu konuda tartışmaktan da vazgeçmiyor. Züleyha'ya karşı savaşını açık açık ilan eden Müjgan, dernek toplantısında da Züleyha ve Hünkar'ın karşısına çıkarak, savaşına sosyal hayatta da devam edeceğini gösteriyor.

BAKMADAN GEÇME!