Bir Zamanlar Çukurova 106. son bölümde Mehmet'in gerçek kimliği ortaya çıktı! İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 106. son bölümde Mehmetin gerçek kimliği ortaya çıktı İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2021 02:46

Bir Zamanlar Çukurova 106. son bölüm izle ekranı yayınlandı. Yeni sezonu ile perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın 30 Eylül tarihli bölümünde Demir'i bulmak için Çetin'i de yanına Suriye'ye gitmeye karar verdi. Züleyha'nın Hakan'ın şirketin ortağı olarak tanıttığı Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Fekeli'nin Mehmet Kara'nın gerçek kimliğini öğrenmesi damga vurdu. İşte, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle ekranı ve 106. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde Demir'in bulunup bulunmayacağı merak konusu oldu. Fekeli'nin yaşadığı bir tesadüf sonucu Ispartalı Mehmet Kara'nın gerçekte kim olduğunu öğrenmesi gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE EKRANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 106. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha, Fikret ve Fekeli, gelen notu Demir'in yazısıyla karşılaştırır ancak yazının alelacele yazılmış olması nedeniyle Demir'in alıkonulduğunu düşünürler. Fikret, Demir'e Suriye'de yaşayan Şahap'tan bahsettiğini hatırlar ve Çetin'i de yanına alarak Demir'in izini bulmak için Suriye'ye gitmeye karar verir. Hakan'ın konağa ziyaretlerini artırması, Fikret'in ona karşı iyice bilenmesine sebep olurken, Fikret'in Züleyha'ya ilgisi de Lütfiye'yi şüpheye düşürecektir.

Haberin Devamı

Hakan, bir Yamanlar geleneği olan toplu sünnet organizasyonu için Züleyha'ya yardım teklif eder. Organizasyonu yönetme görevi Lütfiye'ye verilince Şermin çok bozulur. Gecede Züleyha Hanımağa olarak konuşma yapar ve Hakan'ı da şirketin ortağı olarak tanıtır. Hakan ve Züleyha'nın fotoğrafları Adana gazetelerini süsler.

Fekeli, yaşadığı bir tesadüf sonucu Ispartalı Mehmet Kara ile ilgili çok önemli bir bilgi edinir ve Mehmet Kara isminin peşine düşerek doğduğu topraklara ulaşır. Fekeli, gazetedeki fotoğrafları gösterince Mehmet Kara'nın bir hemşerisi gazetedeki ismin Hakan Gümüşoğlu olduğunu söyler.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!