Bay Yanlış 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Bay Yanlış son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Bay Yanlış 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Bay Yanlış son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2020 03:45

Bay Yanlış 4. Bölüm 1. fragmanı, son bölümün ardından ekranlara geldi. Romantik komedi türünde olan Bay Yanlış'ın 10 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan 3. bölümünde Özgür’e yanlış davrandığını düşünen Ezgi'nin oyun oynamaya karar vermesi eğlenceli anlara neden oldu. Son bölüm sonrası gözler Bay Yanlış 4. yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Bay Yanlış yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti.

Haberin Devamı

Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış 3. bölümüyle 10 Temmuz Cuma akşamı ekranlara geldi. Bay Yanlış'ın yayınlanan son bölümünde, Ezgi ve Özgür arasında neler olacağı izleyenleri meraklandırdı. İşte, Bay Yanlış son bölümle ilgili bilgiler ve 4. bölüm 1. fragmanından ilk görüntüler.

BAY YANLIŞ 4. BÖLÜM 1. FRAGMANI YAYINLANDI

Bay Yanlış 3. bölümü sonrası 4. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Bay Yanlış yeni bölüm fragmanından görüntüler;

BAY YANLIŞ 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

En son kavga edip anlaşmayı iptal eden Ezgi ve Özgür, birlikte çalışacaklarını öğrendiklerinde şoka girerler. Birbirlerine olan öfkeleri dinecek gibi değildir, bu anlara şahit olan Ozan ne yapacağını bilemez. Ezgi’nin orada çalışması Ozan için çok önemlidir, Özgür’le konuşup aralarını düzeltmeye çalışsa da pek başarılı olamaz. Bu arada Ezgi’yi ikinci bir şok beklemektedir. Yaşadığı bu olay karşısında Ezgi kendini sorgular ve Özgür’e yanlış davrandığını düşünür. Özgür’le arasını düzeltmek istemektedir, soluğu onun yanında alır. Ezgi’nin düğüne gelmek istemesi, Özgür’ü mutlu eder. İkisi de başlarına geleceklerden habersiz, bir oyun oynamak için yola çıkmaya hazırlanır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!